Hilda

(Kinclaith Armelle)

Syntynyt: 13.2.2010
Rotu: sileäkarvainen noutaja
Emä:
Casblaidd Juniper
Isä:
Mahinda King Edward
Kasvattaja: Stephanie Ranner & Martin Kuse, Saksa

Pentukuume oli roihunnut jo muutaman vuoden ennenkuin Hilda saapui 11.4.2010 sammuttamaan liekkejä. Suloinen ja rohkea Hilda lensi veljensä kanssa Saksasta Kallen kasvattajan avustamana.

Tarkoitus oli myös Wilman poismenon jälkeen hankkia yksinäiselle Kallelle kaveri. Kallepa vaan ei tykännyt uudesta kaveristaan yhtään ja olimmekin melkoisissa vaikeuksissa parivaljakon totuttamisessa toisiinsa. Koiruudet olivat reilu puoli vuotta erillään, ennen kuin Kalle hyväksyi tulokkaan perheeseen. Nyttemmin Kallesta on tullut ihan vässykkä ja se antaa Hildan varastaa lelut nenän alta, hyvä ettei jopa ihan suusta...

Onni-kissa (parka) on Hildan pehmolelu, jota pestään ahkerasti, mutta Onni ei tunnu pistävän rooliaan ollenkaan pahaksi.

Hilda on siis hurmannut koko perheen sydämet puolelleen valloittavalla persoonallisuudellaan. Hilda on erittäin rohkea ja ennakkoluuloton tutkiskelija. Yllätykseksemme olemme saaneet Hildasta kasvatettua r a u h a l l i s e n ja maltillisesti käyttäytyvän flatin.

Hildan kanssa harrastetaan tokoa, mejää ja nomea. Pääasiallinen tehtävä on kuitenkin toimia käytännön metsällä karkoittavana ja noutavana metsästyskaverina.

Hildan kuvia löydät täältä.


Hilda-gaselli 5 kk. Ylemmässä kuvassa Hilda on 10 päivää vajaa 3 kk.