Kävimme eilen itseksemme NOMEilemassa, koska tällä viikolla ei ole Sarin treenejä. Lähdimme harjoittelemaan läheiselle suolammelle yliuittoja tällä kertaa Villen ohjaamana. Kallella oli aluksi vaikeuksia uskoa, että eteen! pitäisi uida. Lähtö meni siksakkia uiden, mutta sitten lähdettiin tomerasti eteen ja vastarannalta napattiin hienosti dummy suuhun ja ripeästi uiden takaisin päin. Eräällä kerralla takaisin tuli kaksi dummyä kerralla... Mutta viimeinen nouto meni todella hyvin, joten kaikille jäi harjoituksesta erittäin positiivinen mieli.
Jätimme tahallamme viimeisen dummyn noutamatta yliuittona, mutta teimme niin, että kiersimme lammen toista kautta dummyn paikoille katsomaan, josko Kalle sattuisi haistamaan dummyn pienestä saarekkeesta ihan ilman minkäänlaista käskyä. Oli mahtava katsoa miten Kalle n. 6 metrin päästä ohi touhutessaan äkkäsi yhtäkkiä hajun ja sen innoittamana hyppää molskautti saarekkeeseen ja tuli sieltä tomerana pikkudymmy suussaan meidän luo. Villeä alkoi sorsakausi kuumottaa entisestään. Kalle vakuutti viimeistään nyt, että yksikään sorsa ei jää löytymättä. =)
Tarkoitus olisi perjantaina mennä samaiselle lammelle treenaamaan. Osittain siksi, että siellä oli melko paljon viittä vaille kypsää hillaa. Josko saisimme ne samalla kerättyä talteen ennenkuin kukaan muu ehtii... Muutamia oli jo kypsänä ja pistelimmekin niitä lampea kiertäessämme parempiin suihin. Nam, nam.
Kotiin päin ajeltiin pikkuteitä ristiin rastiin sinne tänne ja nautittiin maalaismaisemista. Näimmepä eräällä pellolla kurkipariskunnankin ruokailemassa.


Kalle ja muutama hilla


Eteen!


Kiireesti dummy "iskälle"


Kurjet pellolla... parempi putki, kiitos...