Hildalla oli tänään vauhdikas leikkikaveri kylässä. Siskoni tyttö/kummityttömme, Jasmin (3 v 11 kk), juosta temmelsi posket punaisina takapihalla pennun kanssa. Tädiltä ei ollut järin viisas idea jättää pienokaisia kahdestaan tiskaamaan leikkimökin astioita siksi aikaa, kun kipaisee hakemassa pyykit koneesta ulos kuivumaan. Sillä välin ei oltu tiskattu yhtään astiaa, mutta pentu oli saatu aivan läpimäräksi eli kaikki tiskivedet (johon en onneksi laittanut saippuaa) oli kaadettu pennun päälle! Hieman oli vettä myös roiskunut omalle paidalle ja shortseille eli varavaatteille oli taas käyttöä. Kun kysyin miksi pentu on kasteltu, niin kuulemma siksi... Lisäksi Jasmin ei kuulemma jaksanut enää tiskata leikkimökin astioita, kun vesikin loppui. ;D



Jasminilla on tätä nykyä lyhyet hiukset, koska hän oli hieman naksauttanut omista hiuksistaan, eikä auttanut muu kuin leikata loputkin kutrit pois... Jasmin oli vain tokaissut, että ne kasvaa takaisin. Jasmin myös sanoi minulle, kun komensin Hildaa kaivamasta, että tuo tuhma koira pitäisi laittaa myyntiin! ;)

Eilen ehdin erehdyksissäni ehkäpä sekunnin miettiä kuinka kiltti Hilda on. Se istua tapitti rauhallisesti katselemassa kun täytin tiskikonetta. Ei yrittänytkään nuuhkia koneen reunoja tai lipoa siellä olevia astioita. Luuloni rauhallisesta pennusta olivat kuitenkin pelkkää illuusiota, sillä hetkeksi Hildan yksin jätettyäni keittiöstä kuului sen päiväinen rytinä. Kun menin katsomaan, niin Hilda oli nelinkontin keittiön pöydällä!!! Se oli päässyt tuolilta pomppaamaan pöydälle ja sieltä varastanut lankakerän, jonka oli sekunnissa levittänyt pitkin keittiötä ja omaa huonettaan. Sen  jälkeen se oli rymistänyt uudelle ryöstelyretkelle, johon siis pääsin hätiin. Tuon kokemuksen jälkeen voin vain epätoivoisena todeta, että Hildasta on tulossa vähintään tuplasti niin kamala kuin meidän Wilma oli, koska Wilma sentään kiipesi nelinkontin vain olohuoneen pöydälle!