Joulu meni perinteiseen tapaan, vaikka ei ollut hiutaleen hiutaletta lunta. Nurmikot vihersivät ja taisi ropista vettäkin... Valkoisen joulun asemesta meillä oli, ei siis musta vaan vihreä joulu. Lumiukon ja joulurauhan julistuksen jälkeen ajeltiin Vihtiin viemään joulutervehdys mammalle ja papalle. Sattuipa paikalla olemaan myös faija perheineen, joten saatiin toimitettua joulutervehdys heillekin samalla kertaa. Myös toinen setäni perheineen oli paikalla.
Aatto iltaa vietettiin mummulassa lähiomaisten kesken. Wilma ja Cindy tulivat oikein hyvin toimeen huolimatta Wilman joitakin ärripurri-kohtauksia lukuunottamatta. Wilma löysi Cindynkin paketit kuusen alta ja auttoi Cindyä avaamaan ne. Luita syötiin sulassa sovussa sen jälkeen, kun minä olin näyttänyt Wilmalle, että kuka niistä luista viimekädessä oikein määrää.
Jasmin tykkäsi availla paketteja, mutta pakettien sisältö ei edelleenkään ollut niin mielekäs, kuin itse pakettien avaaminen. Perinteisesti siskoni Elina on jakanut lahjat kaikille. Nyt yritettiin ottaa Jasminia avuksi, mutta Jasmin ei oikein halunnut viedä lahjoja kenellekään muulle kuin isille ja itselleen. Oltiin sovittu, että Jasminille saa ostaa paljon lahjoja, mutta aikuisille ei. Tuntui paketteja kuitenkin kertyvän mukavat pinot myös varttuneemmille. Tosin Ville väitti, että hän on varmaan ollut tänä vuonna tuhma, kun tuli vähänlaisesti lahjoja. Johtunee siitä, että muutamat hanskatkin mitä Ville sai päätyivät lopulta minun lahjapinoon, kun pukki oli arvioinut Villen käden koon hieman väärin.
Joulupäivänä ajeltiin Turkuun ja tultiin sieltä kotiin vasta torstaina, koska meillä oli joulun välipäivät lomaa. Loma jatkuu 7.1. saakka! Nyt sitten odotammekin vuoden vaihdetta innolla, mutta siitä lisää ensi vuonna! Oikein mukavaa vuoden vaihdetta kaikille!

1166995.jpg
Jasmin (1,5 v) koristelee kuusta jouluaattona.

1167012.jpg
Cindy oli aattona Kirsin tyttö.

1166997.jpg
Onni ja Wilma ottavat rennosti vuoden viimeisenä lauantaina.