Kukaan ei ole kuullut toiveitani, sillä Kalle sai taas aamulla kohtauksen. Nyt heräsimme rytinän säestämään urahdukseen ja luulimme jo, että Kalle on käynyt Hildaan kiinni... Kalle kuitenkin jytkytti lattialla selkä kaarella kohtauksen kourissa tiedottomana. Kohtauksen suunta muuttui taas kesken kaiken. En tiedä olisiko Kalle tullut siinä vaiheessa jo hieman tolkkuihinsa ja yrittänyt nousta siinä kuitenkaan onnistumatta. Kohtaus kääntyi mahan suuntaisesti, takajalat vihmoivat ja koira pissasi taas alleen.

Kohtaus kesti muutaman minuutin, ja Kallella oli kovasti vaikeuksia päästä kohtauksen jälkeen ylös. Takaraajat olivat vielä pingottuneet suoraksi, eikä koira saanut niitä hallintaansa, vaikka kuinka yritti. Silittelin Kallea rauhoittavasti, jottei se yritä hätääntyneenä rimpuilla turhaan ylös.

Kohtauksen jälkeen Kalle taas läähätti, joi ja pyrki ulos. Tämän jälkeen oltiin taas erittäin innostuneita Hildasta, ja hakeuduttiin sen läheisyyteen nukkumaan.

Soitin Aistiin, josta minulle kerrottiin kaksi vaihtoehtoa:

1. käydä "tavallisella" eläinlääkärillä ottamassa verikokeet, jonka jälkeen mahdollisesti voidaan aloittaa epilepsia lääkitys. Lääkitys aloitetaan yleensä, jos koira saa kohtauksia useammin kuin 1 kk välein.

2. mikäli haluaa tarkempia tutkimuksia, voi varata Aistista ajan neurologiseen tarkastukseen sekä magneettikuvaan. Tämä lysti maksaa n. 900 €, eikä meillä ole Kallelle vakuutusta... nih. :(

Soitin siis omalle "tavalliselle" eläinlääkärille ja varasin Kallelle tarkastusajan ma 31.10.2011. Kallelle tehdään terveystarkastus ja otetaan verikokeet.