Pakkanen kiristyi taas, aamulla - 17. Eilen lenkkeilin ystävättären kanssa - 13 asteessa, mutta viima teki ilman huomattavasti kylmemmän tuntuiseksi. Onneksi jokirantaa suojaavat isot puut, joten sinne tuuli ei aivan kauheasti ottanut. Siitä huolimatta lenkin päätteeksi poskia ja leukaa kipristi.

Kalle ei meinannut jaksaa lenkin päätteeksi hypätä autoon. Ensimmäisellä yrittämällä hyppy jäi vajaaksi, mutta toisella yrittämällä koiruus pääsi juuri ja juuri takapaksiin Hildan viereen. Illemmalla vielä autoilin koirien kanssa eikä Kallella enää ollut vaikeuksia autoon hyppäämisessä. Liekö lenkki vai pakkanen kangistutti Kallen selkä- tai jalkalihakset...

Kalle on nyt napostellut epilepsiareseptistään suunnilleen puolet eli 100 tablettia. Sivuoireita ilmenee lähinnä vain, jos Kalle oikein kovin innostuu juoksemaan esim. damia palauttaessaan, silloin voi jalat hieman heittää häränpyllyä. Eri asia on mitä oireita lääkkeet mahdollisesti aiheuttavat sisäisesti. Helmikuun lopulla/maaliskuun alussa käymme testauttamassa Kallen maksa-arvot.

Tänään on kulunut viisi viikkoa Kallen edellisestä kohtauksesta. Koputtelen nyt puupäätäni vimmatusti, jotta niitä ei nyt tulisikaan, vaikka asiasta mainitsin.