Soittelin tänään keittiötoimittajalle, kun eivät ole vielä(kään) saaneet toimitettua meille meidän keittiön pohjapiirroksia. Valitteli kovasti, että miten nyt näin on päässyt käymään, ja lupasi laittaa ne heti postiin. Keittiötoimitus on siis vkolla 13-14. Meillä on talvilomaa vko 12, joka menee purkaessa vanhaa keittiötä ja tehdessä uuden pohjia.

Edellisviikonloppuna käytiin katsastamassa kattopaneleita, laminaattia ja laattoja. Kaikki mieluinen löytyi erittäin kivuttomasti. Tehtiin myös kaupat uusista keittiön koneista: jääkaappi, uuni + liesi sekä astianpesukone. Kaikki ovat ns. teräksisen värisiä, johon ei pitäisi jäädä ikäviä sormenjälkiä.

Olen aloittanut nyt keittiön tyhjennyksen ja pakannut tavaroita laatikoihin. Tarkoituksenani on myös siivota kaikki astiat, mitä ei ole käytetty muutamaan vuoteen tai ikinä, kirpputorille. Meillä kun noita käyttämättömiä astioita on pilvin pimein...
Tänä viikonloppuna aletaan varmaankin jo myös repimään osittain lattiaa sekä kaappeja irti.

1353274.jpg

Kaappien värit vaihtuvat toisin päin eli tummat ovet muuttuvat luonnon vaaleiksi tummilla rungoilla. Vaihdetaan myös hieman repsottava puinen kattopaneli valkoiseksi petsatuksi paneliksi. Näin toivottavasti saamme pikkuruiseen keittiöömme hieman tilan tuntua. Kasaritapetit boordeineen lähtevät ja saavat päälleen todennäköisesti pelkän maalipeitteen ja todennäköisesti myös poistamme puolipanelit seinästä. Välitilalaatoitusta ja lattiaa olemme kaavailleet tumman harmahtavaksi. Tarkoituksena on myös maalata leivinuuni valkoiseksi. Keittiönpöytä ja tuolit menevät myös uusiksi. Olemme kaavailleet tummaa puuta olevia kalusteita.

Kämppä on siis ainakin seuraavat neljä viikkoa hyrskyn myrskyn, ja tekemistä riittää.