1241619422_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Hemmon päivänä eli 22.5.2007 Elinan tallille syntyi kirjava orivarsa. Yllä olevassa kuvassa "Dude" on neljän päivän ikäinen. Hemmolla on myös erikoisuus; herasilmä eli toinen silmä on kirkkaan sininen.

Mitäpä muuta meille kuuluu? Käet kukkuu kilpaa viereissä metsikössä ja Ville hakkaa hikipäässä klapeja. Tunnelma on kuin mökillä, mikäs tässä asustellessa ja elellessä, kun lämmin kesä on tullut.

Klapeista puheenollen; ollaan koko kevät tehty, aina kun on keritty, tallilla klapeja. Vielä on viitisen tukkia sahaamatta, ja aimo läjä halkomatta. Koskaan ei ole tässä taloudessa ollut näin paljon puita tehtynä, niitä on vähintäänkin kolmeksi vuodeksi!

Viikonloppuna ja alkuviikosta oli upeat ilmat. Ilmankosteuskin luultavasti hipoi 98 astetta, mikä tarkoittaa, että Nanalla alkaa hotspot ihottuma taas vaivaamaan. Vanhalla mammalla on pakarassa mellevä märkivä läiskä, ja töttörö päässä estämässä nuolemisen.  Yritetään ensin kotikonstein hoitaa, jos ei auta, niin sitten lääkärille. Luultavasti Nana on hieman erimieltä kesän ihanuudesta...

Kesän "ihanuuteen" liittyvät myös punkit. Meillä onkin nyt viikon sisällä löytynyt punkki sekä Wilmasta että Onnista. Keväämmällä, kun kitkin kasvimaata siellä vipelsi pari punkkia... Aikaisemmin en ole omassa pihapiirissä niitä nähnyt, ja toivottavasti en tule enää koskaan näkemäänkään! Ville olikin uutisista kuullut, että tänä vuonna olisi paljon punkkeja, koska talvi oli niin lyhyt ja leuto.

Punkeista ja muista kesäpörrääjistä huolimatta iloista ja lämmintä kesää kaikille!