Hassua, miten voimme molemmat olla Villen kanssa jalavia? Jos teet tämän, niin olisi kiva nähdä kommenteissa osuuko oikeaan kohdallasi...

Etsi syntymäpäivämääräsi ja sitten puusi... Tämä on melko paikkansapitävä, ja on myös linjassa kelttiläisen astrologian kanssa.

joulu 23. - joulu 31. - Omenapuu
tammi 01. - tammi 11. - (Jalo)Kuusi
tammi 12. - tammi 24. - Jalava
tammi 25. - helmi 03. - Sypressi
helmi 04. - helmi 08. - Poppeli
helmi 09. - helmi 18. - Setri
helmi 19. - helmi 28. - Mänty
maalis 01.- maalis 10. - Itkupaju
maalis 11.- maalis 20. - Lehmus
maalis 21. - Tammi
maalis 22.- maalis 31. - Pähkinäpuu
huhti 01. - huhti 10. - Pihlaja
huhti 11. - huhti 20. - Vaahtera
huhti 21. - huhti 30. - Saksanpähkinäpuu
touko 01. - touko 14. - Poppeli
touko 15. - touko 24. - Pähkinäpuu
touko 25. - kesä 03. - Saarni
kesä 04. - kesä 13. - Hornbeam Tree
kesä 14. - kesä 23. - Viikunapuu
kesä 24. - Koivu
kesä 25. - heinä 04. - Omenapuu
heinä 05. - heinä 14. - (Jalo)Kuusi
heinä 15. - heinä 25. - Jalava
heinä 26. - elo 04. - Sypressi
elo 05. - elo 13. - Poppeli
elo 14. - elo 23. - Setri
elo 24. - syys 02. - Mänty
syys 03. - syys 12. - Itkupaju
syys 13. - syys 23. - Lehmus
syys 24. - loka 03. - Pähkinäpuu
loka 04. - loka 13. - Pihlaja
loka 14. - loka 23. - Vaahtera
loka 24. - marras 11. - Pähkinäpuu
marras 12.- marras 21. - Kastanjapuu
marras 22.- joulu 01. - Saarni
joulu 02. - joulu 11. - Hornbeam Tree
joulu 12. - joulu 21. - Viikunapuu
joulu 22. - Pyökki

OMENAPUU (Rakkaus)
- hento, charmikas, viehättävä, miellyttävä aura, flirttaileva, seikkailunhaluinen, herkkä, aina rakastunut, haluaa rakastaa ja olla rakastettu, uskollinen ja hellä kumppani, hyvin antelias, tieteellisiä lahjoja, elää päivän kerrallaan, huoleton, mielikuvitusrikas filosofi.

SAARNI (Kunnianhimo)
- epätavallisen viehättävä, eloisa, impulsiivinen, vaativa, ei välitä kritiikistä, kunnianhimoinen, älykäs, lahjakas, tykkää leikkiä kohtalolla, voi olla itsekeskeinen, hyvin luotettava, uskollinen ja harkitseva rakastaja, joskus ajattelee enemmän aivoillaan kuin sydämellään, mutta ottaa parisuhteen hyvin vakavasti.

PYÖKKI (Luova)
- omistaa hyvän maun, huolehtii ulkonäöstään, materialisti, hyvin organisoitu elämä ja ammatti, taloudellinen, hyvä johtaja, ei ota turhia riskejä, järkevä, loistava elinikäinen kumppani, haluaa pysyä kunnossa (dieetit, urheilu, jne.)

KOIVU (Inspiraatio)
- eloisa, viehättävä, elegantti, ystävällinen, vaatimaton, ei pidä kohtuuttomuudesta missään asiassa, kammoaa rahvaanomaisuutta, rakastaa elämää luonnossa ja rauhassa, ei kovin intohimoinen, mielikuvitusrikas, vähän kunnianhimoa, luo rauhallisen ja tyytyväisen ilmapiirin.

SETRI (Itseluottamus)
- harvinaisen kaunis, sopeutumiskykyinen, pitää luksuksesta, hyvä terveys, ei tippaakaan ujo, tapana halveksua muita, itsekeskeinen, päättäväinen, kärsimätön, tykkää tehdä muihin vaikutuksen, monilahjakas, tuottelias, terveen optimistinen, odottaa Sitä Oikeaa, kykenevä tekemään nopeita päätöksiä.

KASTANJAPUU (Rehellisyys)
- epätavallisen kaunis, ei halua tehdä vaikutusta, hyvinkehittynyt oikeudentaju, eloisa, kiinnostunut asioista, synnynnäinen diplomaatti, mutta ärsyyntyy helposti ja herkkä seurassa, yleensä itseluottamuksen puutteen takia, käyttäytyy joskus ylimielisesti, ei tunne itseään ymmärretyksi, rakastaa vain kerran, ongelmia kumppanin löytämisessä.

SYPRESSI (Uskollisuus)
- vahva, lihaksikas, sopeutuvainen, hyväksyy elämän sellaisenaan, tyytyväinen, optimistinen, himoitsee rahaa ja huomiota, inhoaa yksinäisyyttä, kiihkeä rakastaja jota ei saa tyydytettyä, uskollinen, äkkipikainen, kuriton, pikkutarkka, huoleton.

JALAVA (Jalomielisyys)
- miellyttävän muotoinen, tyylikkäät vaatteet, vaatimattomat pyynnöt, ei ole tapana antaa virheitä anteeksi, iloinen,tykkää johtaa mutta ei totella, rehellinen ja uskollinen kumppani, tykkää päättää asioista muiden puolesta, jalomielinen, huumorintajuinen, käytännöllinen.

VIIKUNAPUU (Järki)
- hyvin vahva, vähän itsepäinen, itsenäinen, ei hyväksy vastaan panemista tai kiistelyä, rakastaa elämää, perhettään, lapsiaan ja eläimiä, hyvin sosiaalinen, huumorintajuinen, rakastaa joutilaana oloa ja laiskottelua, käytännöllisen lahjakas ja älykäs.

KUUSI (Salaperäisyys)
- erikoinen maku, arvokkuus, sivistynyt, rakastaa kaikkea kaunista, pahatuulinen/oikukas, itsepäinen, tapana olla itsekeskeinen, mutta välittää hyvin läheisistä ihmisistä, melko vaatimaton, erittäin kunnianhimoinen, lahjakas, tuottelias, tyytymätön rakastaja, monta ystävää, monta vihollista, hyvin luotettava.

PÄHKINÄPUU (Erikoisuus)- charmikas, vaatimaton, hyvin ymmärtäväinen, osaa tehdä vaikutuksen, taistelee yhteiskunnallisten asioiden puolesta, suosittu, pahantuulinen/oikukas, oikullinen rakastaja, rehellinen ja suvaitsevainen kumppani, tarkka oikeudentaju.

HORNBEAM TREE (Hyvä maku)
- viileän kaunis, välittää ulkonäöstään ja kunnostaan, hyvä maku, ei ole itsekeskeinen, tekee elämästään mahdollisimman mukavan, elää järkevää ja kurinalaista elämää, etsii ystävällisyyttä ja huomiota tunteellisessa kumppanissa, uneksii epätavallisista rakastajista, harvoin tyytyväinen tunteisiinsa, ei luota moneen ihmiseen, ei ole koskaan varma päätöksistään, hyvin tunnollinen.

LEHMUS (Epäily)
- hyväksyy tyynesti sen mitä elämällä on tarjottavana, vihaa tappelua, stressiä ja pakkotyötä, ei pidä laiskottelusta ja joutilaana olosta, vieno ja myötenantava, tekee uhrauksia ystäviensä puolesta, monta lahjaa muttei tarpeeksi sitkeä saadakseen niistä kaiken irti, valittaa ja kitisee usein, hyvin mustasukkainen mutta uskollinen.

VAAHTERA (Mielen Itsenäisyys)
- epätavallinen persoona, täynnä mielikuvitusta ja omaperäisyyttä, ujo ja varautunut, kunnianhimoinen, ylpeä, itsevarma, janoaa uusia kokemuksia, joskus hermostunut, mutkikas, hyvämuistinen, oppii helposti, ongelmallinen rakkauselämä, haluaa tehdä vaikutuksen.

TAMMI (Rohkea)
- vahva luonne, urhea, vahva, heltymätön, itsenäinen, järkevä, ei pidä muutoksista, jalat maassa, toiminnan "mies".

OLIIVIPUU (Viisaus)
- rakastaa aurinkoa, lämpöä ja hyväntahtoisia tunteita, järkevä, tasapainoinen, välttää agressiota ja väkivaltaa, suvaitsevainen, iloinen, rauhallinen, hyvinkehittynyt oikeidentaju, herkkä, empaattinen, ei ole kateellinen, rakastaa lukemista ja sivistyneiden ihmisten seuraa.

MÄNTY (Tarkka)
- rakastaa miellyttävää seuraa, hyvin vahva, osaa tehdä elämästään mukavan, aktiivinen, luonnollinen, hyvä kumppani, mutta harvoin ystävällinen, rakastuu helposti mutta intohimo kuolee pian, luovuttaa helposti, kaikki pettymyksiä kunnes löytää ihanteensa, luotettava, käytännöllinen.

POPPELI (Epävarmuus)
- näyttää hyvin koristeelliselta, ei kovin itsevarma, rohkea vain tarvittaessa, tarvitsee hyvää tahtoa ja miellyttävän ympäristön, valikoiva, usein yksinäinen, hyvin vihamielinen, taiteellinen luonne, hyvä järjestelemään asioita, tapana olla kiinnostunut filosofiasta, luotettava joka tilanteessa, ottaa parisuhteen vakavasti.

PIHLAJA (Herkkyys)
- charmikas, iloinen, lahjakas, ei ole egoistinen, tykkää herättää huomiota, rakastaa elämää, liikettä, levottomuutta ja jopa pulmia, on sekä riippuvainen että itsenäinen, hyvä maku, taiteellinen, intohimoinen, tunteellinen, hyvää seuraa, ei anna anteeksi.

SAKSANPÄHKINÄPUU (Intohimo)
- armoton, erikoinen ja täynnä kontrasteja, usein itsekeskeinen, aggressiivinen, jalo, avarakatseinen, yllättävä toiminnoissaan, spontaani, lakkaamaton, kärsii rakkaudesta mutta löytää joskus oikean kumppanin. kunnianhimo, joustamaton, vaikea ja epätavallinen kumppani, ei aina pidetty mutta usein ihailtu, kekseliäs strateegikko, hyvin kateellinen ja intohimoinen, ei tee kompromisseja.

ITKUPAJU (Melankolia) - kaunis mutta täynnä melankoliaa, viehättävä, hyvin empaattinen, rakastaa kaikkea kaunista ja tyylikästä, rakastaa matkustamista, uneksija, rauhaton, oikukas, rehellinen, tapoihin voidaan vaikuttaa mutta vaikea elinkumppani, vaativa, hyvä intuitio.