Cindy tuli Wilman vappuaattokaveriksi. Wilma körmytti Cindyä ensin kuusnolla, mutta illan edetessä heistä näytti tulevan vihdoinkin hyvät kaverit. Meno oli kuin Nanalla ja Wilmalla aikoinaan, sillä eroavaisuudella, että nyt Wilma oli se vanhempi, väsyvämpi osapuoli. Siis meidän Wilma väsyi! Ei ole neiti enää entisensä, mutta johan se jo perjantaina täyttää 9 vuotta. Onneksi olkoon harmaaparralle! Ei siitä oikein muuten huomaakaan, että vanhaksi tulee. Meno on yleensä kuitenkin melkoista.
Onnikin kävi Cindyä välillä varovasti haistelemassa. Luuli ehkä ensin tutuksikin koiraksi, kun kerran meidän pihalla oli, mutta kavahti sitten hieman, kun tajusi, että tämä on kyllä ihan uusi tuttavuus.

1536314.jpg

1536316.jpg

Koirat kävivät heittämässä talviturkin pois 19.4.2008. Uintireissu oli itseasiassa Cindyn (n. 8 kk) ensimmäinen. Neidit olivat myös ensimmäistä kertaa samassa autossa. Farkun takataskusta alkoi aina välillä kuulua Wilman murinaa, mutta kun kaksijalkaiset huusivat kovempaa, niin johan urina loppui alkuunsa ja perille päästiin vahingoittumattomina. Takaisin ajellessa nelijalkaiset olivatkin niin väsyneitä, että nukkuivat autonperällä sulassa sovussa.

1536350.jpg

Cindy katseli innokkaana Wilman vesitouhuja.

1536351.jpg

Hei, antakaa määki huudan, määki tahtoisin ehkä kastua!

1536355.jpg

1536400.jpg

Vietti oli kova Cindylläkin veteen. Pari keitaa neiti pompata räiskäytti järveen ja tuli kauhealla kiireellä pois. Muutaman kerran Cindy joutui ottamaan pari uintiliikettäkin, jotka olivat yhtä hullua räiskimistä, mitä Wilmallakin ensimmäiset kerrat. Harmi, että kameranainen oli niin hidas, ettei ehtinyt ikuistaa hassun hauskaa läiskyttelyä parhaimmillaan...

1536353.jpg

Wilma yhdessä mielipuuhistaan.