Onpas ollut piiitkä tauko kirjoittelussa. Osasyynä on ollut kiire, mutta pääasiallisena syynä se, että olemme eläneet nettipimennossa reilun kuukauden. Vaihdoin työpaikkaa Helsingistä omalle paikkakunnalle. Minulla oli työnantajan maksama adsl-liittymä, mutta vaihdon myötä jouduin avaamaan ihka oman. Samalla ostettiin myös uusi kannettava.

Olen kulkenut nyt pyörällä töihin joka päivä tämän kuukauden ajan, kelistä viis. Selvästi huomaa, että kunto on parantunut, vaikkei luulisi päivittäisen 7 km pyöräilyn paljoa siihen vaikuttavan. Työpaikka tuntuu myös erittäin mukavalta, joten vaihto ei kaduta yhtään!

Kesä on siis melkein jo mennä hurahtanut ihan siivillä. Yritän tässä miettiä, että mitä ollaan oikein tehty? Juhannuksena oltiin Turussa. Siskoni perheineen käväsi siellä myös. Juhannusaattona oltiinkin kummitytön kanssa muumimaailmassa. Hääpäivä vietettiin niin ikään Turussa. Kävimme katsomassa Samppalinnassa Hääkeikka musikaalin. Sen jälkeen teimme jokikierroksen, jota olemme jo kymmenen vuotta suunnitelleet, muttei saatu aikaiseksi. Eli kiersimme kesäteatterin jälkeen kaikki avoinna olevat jokilaivat ja sen lisäksi kävimme Vaakahuoneella syömässä erittäin hyvää ruokaa. Olihan hauska ilta, joka venyi aamun pikkutunneille asti! Olemme käyneet myös Kustavissa kalassa sekä kestinneet vieraita Turusta sekä Oulusta asti. Myös kotipaikkakuntamme kesäfestareilla tuli kävästyä kuuntelemassa mm. Stellaa ja Maj Karmaa.

Villellä oli pari viikkoa lomaa heinäkuun puolen välin tienoilla. Loma meni kotosalla listoja laitellessa... Mulla ei ollutkaan ollenkaan kesälomaa työpaikan vaihdoksen vuoksi. Syksyllä onneksi on erästely lomaa muutama viikko, joten sitä odotellessa! Toivottavasti kuitenkin tässä elokuussa vielä tulee ihania helteitä, vaikka nyt kovin sateista onkin. Ja syyskulle toivon kuulaita, raikkaita ruskakelejä!