Hildalla on juoksu. Havaitsimme sen sattumoisin viime perjantaina koiraa kuivatessa. Lauantaina koira ei vielä tiputellut, mutta sunnuntaina hanat aukesivat ja housuille oli käyttöä. Jäi siis vapun aaton aaton yhteistreenit väliin.

Tänään oli toisen kerran UMN:n taipparikurssi. Menin paikalle ilman koiraa. Piti olla vaan kuunteluoppilaana, mutta jouduin vai pitäisikö sanoa pääsin töihin. Toimin markkeerausten heittäjänä. Mielenkiintoinen paikka seurata kuinka koirat markkeerauksella toimivat. Suurin osa koirista juoksi lähes tai aivan damin päältä ensin yli ennen kuin palasivat joko suoraan tai kierrellen ja kaarrellen damille.

Oikein mitään uutta en kurssista irti saanut, mutta silti oli ihan mielenkiintoiset kaksi tuntia. Ensi viikon sunnuntaina meillä on hakuruudun treenausta. Siihen mielelläni Hildan kanssa osallistuisin, ja se kuulemma käykin, jos haen Hildan treenien lopuksi autosta. Huolestusta herätti, jos alueella sattuu olemaan irtouroksia ja hakuruudussa laitetaan alulle "rakkaus lapsia". No, nähtäväksi jää olenko ensi sunnuntainakin kuitenkin vain kuunteluoppilaana. Riippuu Hildankin mielialasta. Nyt se ainakin tuntuu olevan kovin levollisen oloinen ainakin sisällä ja kotipihalla.

Aamulenkillä virtaa kuitenkin riitti. Käväsin ennen taipparikurssille lähtöä Hildan ja Kallen kanssa metsälenkillä. Otin damin ja tennispallon mukaan. Hioin matkalla Hildan luovutuksia. Nätistä luovutuksesta tuli aina palkaksi palloheitto. Olipas riemuisa aamulenkki! Heittelin palloa Kallellekin, joka on kyllä ihan superhyper pallopöhkö. :)Kuvassa trimmaamaton ja levollinen neiti haaveili jotakin pihamaalla pitkät tovit. Mistä tulikin mieleeni, että olen ilmoittanut Hildan kesällä näyttelyyn. Tavoitteena on, että Hilda tunnustetaan koiraksi. ;)

Kevät on edennyt taas huimin loikin. Eilen kukkui kevään ensimmäinen käki. Ville oli myös hauki-cupin vetouistelukilpailuissa bongannut kevään ensimmäiset haarapääskyt järven yllä lentelemässä. Villen venekunta oli tullut kisassa toiseksi 10 kg haukisaalillaan. Hauet olivat olleet n. 2 kg painoisia. Voittajilla oli ollut kuulemma n. 14 kg haukea (yht. 3 kpl).