Kesälomamme ensimmäinen osio alkaa vedellä valitettavasti viimeisiään. Maanantaina on taas jo työpäivä... Kahdeksan viikkoa töitä ja sitten taas ainakin viikon loma, toivottavasti kahden viikon! 26.6. - 5.7. olimme automatkalla, päämääränä Saksan ja Itävallan alpit. Päämääräämme ja takaisin onneksi pääsimmekin Saksan hektisestä moottoritiestä huolimatta. Olipahan erittäin stressaavaa ajaa Saksan moottoritiellä! Oma vauhtimme oli kovimmillaan n. 180 km tunnissa ja silti viereistä kaistaa paahtaa bemari 200 lasissa ohi. Bemarin ohi suhahti audi 250 km / h vähintään! Ihania muistoja jäi mm. pikavisiitistä Berliinissä, Königsseen laivareissulta sekä Saksan korkeimman vuoren Watzmannin rinteellä kävelystä. 6 vuotis hääpäivänämme olimme sekä Itävallan että Saksan puolella. Kävimme Garmish-Partenkichenissä ajamassa näköalavaunulla Eckbauernin huipulle (1236 m) sekä vierailimme Hohenschwangaun ja Neuschwansteinin linnoissa. Ihanin hääpäivä tähän asti!
10 päivässä kilometrejä kertyi 4500. Reittimme oli seuraava: Turku - Ruotsi - Tanska - Saksa - Itävalta - Saksa - Tanska - Ruotsi - Turku. Paljon kokemuksia ja näkemyksiä, mutta paljon jäi myös nähtävää. Münchenissä ei poikettu, koska mitä lähemmäs kaupunkia saavuimme sitä huonommaksi kävi ilma; ukkonen repi taivasta ja satoi pieniä akkoja! Myös Kotkanpesä jäi näkemättä, koska silloin oli niin pilvinen keli, että sieltä ei olisi nähnyt minkäänlaisia maisemia. Jäipähän siis jotain nähtävää myös ensi kertaan! =)

1241631546_img-d41d8cd98f00b204e9800998e
Parasta antia reissussamme oli 6 vuotis hääpäivämme, jolloin kävimme Garmish-Partenkirchenenin rinteillä sekä Neuschwansteinin linnassa vossikkakyydillä. Illalla kävimme kreikkalaisessa ravintolassa syömässä ja yövyimme ystävällisessä majatalossa