Torstaina olin Kallen kanssa Sari-kasvattajan NoMe -treeneissä. Treenattiin pitkää markkeerausta vedessä. Sari souti veneellä n. sadan metrin päähän ja heitti sieltä dummyn noudettavaksi. Meitä ei ollut tällä kertaa treeneissä kuin kaksi, joten Kalle ja Nelli hakivat vuorotellen. Kalle oli vissiinkin niin innoissaan, että piti vinkunaa dummyä kohden uidessaan... Pitkät markkeeraukset menivät ihan hyvin, mutta kaislikkoon heitettynä Kalle alkoi uunoilla. Se markkeerasi heiton aivan liian pitkäksi ja ui molemmilla kerroilla roimasti dummyn ohi...
Lopuksi Sari jätti kaksi dummyä järveen, niin, että koirat eivät niitä nähneet ja ohjasimme eteen -käskyllä koirat hakuun. Kallen nouto meni täydellisesti. Nelli ei lähtenyt  dummyä hakemaan, joten Kalle lähetettiin uudestaan hakuun. Huomasin jo lähettäessäni, että tämä taitaa mennä pieleen, koska dummy oli ajatunut kovasti sivuun tuulen mukana ja edessä oli pientä kaislikkoa. Kalle lähtikin sivuun eikä eteen, mutta sain sen käännettyä toiseen suuntaan eikä dummyä tarvinnut lähteä veneellä hakemaan.
Olipa taas kerran kivat treenit kelinkin ollessa miellyttävän lämmin ja aurinkoinen.
Tänä viikonloppuna olisi ollut Espoossa NoMe -kokeet. Täytyy myöntää, että hieman harmittaa, etten ollut rohkeampi ja osallistunut Kallen kanssa... varsinkin, kun Kallen veli, Kide, oli suoriutunut hienosti ja saanut tulokseksi AVO1. Sarin Somakin oli saanut ensimmäisestä startistaan ALO1. Onnea koiruuksille ja ohjaajille myös!

Tänään on Jasminin 3-vuotis synttärijuhlat, onnea pienelle kullallle! Luvattiin synttärilahjaksi viedä Jasmin myöhemmin kesällä Sealifeen sekä Linnanmäelle. Tänään päättyy myös viikon sotaleskeys, onneksi. Villellä alkaa huomenna kuukauden kesäloma, joten koko porukka vetäydymme kesälaitumille. Lämmintä ja ihanaa kesää kaikille!


Kalle toimii meillä nykyään postijussina. Hiemanko toinen on onnesta mykkyräisenä tästä uudesta virastaan. =)