Siskon tyttö syntyi 17.6.2006. Ihanaa, että tyttö päätti syntyä reilusti ennen juhannusta, niin mekin näimme hänet ennen Keski-Euroopan autoilu reissuamme (kuvia reissusta löytyy tästä linkistä). Fiksu tyttö! Vietimmekin mukavan  juhannuksen mummulla porukalla.
Rupesin kutsumaan tyttöä muori pippuriksi aikoinaan tv:stä tulleen lastenohjelman mukaan. Siinä ihastuttava pikkuruinen muori pippuri seikkaili, ja muistaakseni jonkin kultalusikan avulla muuttui aina välillä isoksi. Muori oli yhtä suloinen kuin meidän muori pippuri.
Pippuri on ollut meillä jo pariin kertaan hoidossakin muutaman tunnin. Hyvin on mennyt ja kaikilla on ollut mukavaa.
Yhtenä kertana pippuri hieman hikkasi Villen päälle. Kuvan "pikku-hikasta" näet kuvasivuilta.
Ristiäiset lähestyvät ja kummi-tätiä jännittää. Toivottavasti sekä kummitäti että -tyttö osaavat käyttäytyä asianmukaisella tavalla, puhumattakaan kumppariukosta. =)

Nana näyttää yhä enemmän ja enemmän vanhuuden merkkejä... Lenkkeillessämme kahden tunnin lenkin Toivikkeen majalle, Nana ei jaksanut hypätä enää polulle kaatuneen puunrungon yli, vaikka aikaisemmin se on väsymyksestä huolimatta kepeästi loikkinut puunrunkojen ym. esteiden yli. Nyt Nana yritti hypätä, mutta peräpää ei totellut ja Nana lysähti puunrungon päälle ja liu'utti takapuolen rungon toiselle puolelle. Voi Nana parkaa!
Toivikkeen reissu oli muutenkin ns. ikimuistoinen, sillä koskaan ennen emme ole saaneet koiria näin puhtaina ja kuivina Toivikkeen suon liepeiltä takaisin. Metsä on yleensä erittäin märkä, mutta nyt on ollut niin kuiva kesä, että polut vaan tomusivat askelten alla. Ainoastaan ojissa ihan suon reunalla oli vettä, josta koiratkin janoissaan juoda plutkuttivat.

Asumme muuten susirajalla. Reissusta tullessamme naapurin rouva kertoi, että meidän ja heidän pihan välistä oli aamu neljän paikkeilla juossut susi valkoinen kissa suussaan metsään päin. Kaipa naapurin rouvaa on uskominen, miksi emme uskoisi? Varsinkin kun muutaman ajan kuluttua Hämeen-Sanomat uutisoi, että kolmostiellä Hyvinkään kohdalla oli jäänyt susi auton alle. Olikohan sudella ollut valkoinen kissa suussaan?