Eilen olimme Kallen kanssa ensimmäisissä yhteisissä vesitreeneissä. Treeneissä vierähti mukavasti pari tuntia, vaikka "suokävely" ei olekaan ihan mun juttu. Osa noudoista meni hienosti ja osa ei sujunut ollenkaan. Lopuksi, kun olin vähintäänkin yhtä märkä kuin Kalle, otettiin vielä hakua riistalla rantapusikosta ja rantaviivan tuntumasta. Hienosti Kalle toi minulle variksen toisensa jälkeen ja lopuksi rantaviivasta löytyneen lokinkin. Mielenkiinnolla odotan seuraavia vesitreenejä, ja muistan pukeutua kurahousuihin. Kukaan muu ohjaajista ei ollut märkä, mutta mulla oli housut aivan litimärät Kallen oikein liimaantuessaan pohkeen viereen istua tönöttämään tai ravistellessaan itsensä kuivaksi ja minut märäksi ennen linnun luovutusta. Taisi poika tehdä sen ihan tahallaan. =)

Tänään huomasin lehdestä, että paikkakunnan koirakoulussa alkaa vihdoinkin agility-kurssi. Vkolla 22 tiistaina on tarkoitus Kallen kanssa mennä paikalle. Kalle on viime vuonna käynyt ex-omistajattarensa kanssa alkeis- ja jatkokurssin, joten menemme Kallen kanssa suoraan siis jatkokurssille. Kalle kuulemma pitää agilitystä, mikä onkin kiva kuulla, odotan siis niitäkin treenejä innolla. Wilman kanssa jonkun verran tuli käytyä, mutta siitä on aikaa jo ainakin viisi vuotta. Muistan itse olleeni aivan liian hidas Wilmaa ohjaamaan, ja Kalle on kuulemma myös kovasti vauhdikasta agilitysorttia.


Treeneissä oli tällä kerralla mukana kaksi mustaa ja kaksi kultaista (me olemme tuo kolmas piste vasemmalta). Kallen yliuitoista toinen sujui melko mallikkaasti, mutta ensimmäisessä Kalle rupesi valikoimaan dummyjä. Villen kuvaamasta videosta huomaa, että vika on selkeästi ohjaajassa...