- 15 astetta pakkasta, sininen taivas ja kirkas auringonpaiste. Upea valoilmiö näkyi tänään pitkästä aikaa, en edes muista koska viimeksi. On ollut niin sumppuista ja lumisateista.

Kävimme ulkoilemassa tuossa talon vierestä aukeavassa metsässä. Teimme samalla muutaman noutoharjoituksen parivaljakolle. Ville heitti damin eteensä ja minä lähetin Hildan hakemaan ja sitten sama toisin päin eli minä heitin damin eteeni ja Ville lähetti Kallen hakemaan. Molemmat koirat menivät loistavasti, matkaa oli n. 70 m. Hilda lähti hakemaan kiitettävän reippaasti ja palautus tapahtui yhtä innokkaasti ja, mikä parasta, suoraan käteen! Tuskaa Hildalle tuotti edessä oleva dami, kun sitä ei saanut ottaa. Kaikista kauheinta oli, että Kalle sai hakea sen ja Hildan täytyi istua aloillaan. Hyvää malttiharjoittelua meidän hätähousulle.

Maanantaisesta pölhöilystä ei ollut siis tänään jälkeäkään eikä myöskään eilen illalla, jolloin tein molemmille koiruuksille pari linjaa. Vein Hildan kanssa damin n. 30 m päähän ja lähetin hakemaan. Hilda juoksi ongelmitta suoraan damille ja takaisin.


Hippu menee niin, että lumi pöllyää ja samalla riemulla palautus emännälle!