Onni on ilmeisesti ottanut matsia taas vaihteeksi jonkun kulmakunnan kollin kanssa. Ehkä ne ei taas uskoneet Onnin juttuja mökiltä: oma puuhatalli, paaaaaljon myyriä sekä ruoaksi harva se päivä ahvenia, muikkuja tai hirvenlihaa, pah! Olisi jälleen kerran kiva tietää missä kunnossa catfightin toinen osapuoli on, mutta Onnilla ainakin on poskessa kaksi mellevää reikää.

Tästäköhän tämä eläinlääkärillä ramppaaminen taas alkaa... Lääkärillä Onni rauhoitettiin, jotta poskesta saatiin karvat ajettua ja reiät puhdistettua. Kissa sai piikkinä 12 päivän antibioottikuurin ja minä 80 euron laskun.

Kotiin tullessa Onni-parka oli vielä hieman pökerryksissä ja hoiperteli menemään. Oksennuskin tuli... matolle tietenkin.

Matkalla eläinlääkärille Onni mourusi kantoboksissaan. Kuulosti ihan siltä kuin se kovaan ja syvään ääneen olisi sanonut, että eiv voi, eiv voi, eiv voi... Takaisin tullessa laatikosta kuului hento oijjoi, oijjoi, oijjoi. :)

Aamuyöllä kissa rupesi mouruamaan ulos! Onnin poski oli jo "hyvän näköinen", kissa söi ja vaikutti virkeältä, joten ei kun ulos vaan sitten, kun himo kerran oli niin kova... Jos tappelupukareita tulee vastaan, niin Onni on ainakin katu-uskottavan näköinen. Sen lisäksi, että siltä puuttuu molemmista pakaroista karvat (leikelty huopuneita takkuja irti) sillä on toinen poskikin paljas. Melko rähjäisen näköinen rellestäjä!

Seuraava kuva on eilen illalla lääkärikeikan jälkeen otettu, kun poskesta valui vielä haisevaa märkää. Ei heikkohermoisille!