1241629002_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Vihdoinkin on tullut oikea talvi! Muutaman viikon paukkupakkasten (enimmillään - 29 astetta) jälkeen kymmenen asteen pakkaset eivät tunnu missään. Olemme vihdoinkin päässeet pilkkimäänkin muutaman kerran. Ei ole tullut edes kissakaloja eli Onnille ahvenia. Viikonloppuna olisi tarkoitus ensimmäisen kerran mennä merelle pilkille. Toivottavasti sää ja kalaonni suosivat.
Ei ole onni suosinut metsämiestäkään. Olimme jänismetsälläkin koirien kanssa yhtenä viikonloppuna. Asta-dreeveri sai ajon päälle, mutta mitään ammuttavaa ei näkynyt lähimaillakaan. Paistelimme myös makkaraa laavulla, mikä olikin koko reissun kohokohta.
Viime lauantaina olimme ulkoiluttamassa koiria Katlakoskella
. Napsin muutaman valokuvan talvisesta koskesta. Näimme pois tullessa teerien lentävän pellon yli metsäsaarekkeeseen sekä istuvan koivujen latvoissa silmuja napostellen. Ihailimme niitä hetken ja haaveilimme syksyn kanalinnustuksesta.
Talvilomaan on vielä kuukausi aikaa... Alamme pikkuhiljaa olla taas jo ihan loman tarpeessa. Loma olisi tarkoitus viettää pilkkien ja koirien kanssa muutenkin ulkoillen.
Nana on ollut nyt huomattavasti pirteämpi kun vuoden vaihteen tienoilla. Nyt se jaksaa lenkkeilläkin aivan eri tavalla. Vielä on Nana viemättä lääkärille, jotta selviäisi sen nisien tuntumassa olevat pahkurat. Ovatko kasvaimia vai jotain muuta...
Villellä on kova nuha. Oli viime viikon sairaana töissä, paitsi perjantaina jäi kotiin lepäämään. Muuten olemmekin välttyneet flunssalta. Odottelen tässä, koska se mahtaa iskeä minuun. Toivottavasti ei ollenkaan.
Leppoista lähetyvää ystävänpäivää!

1241629064_img-d41d8cd98f00b204e9800998e