Paukkupakkaset menivät onneksi pyllylleen. Hyvä, sillä olin "jännittänyt" miten maanantaitreenien mahtaa käydä, jos lämpötila kiristelee yhä yli - 20 asteen. Maanantaina eli eilen täällä oli pakkasta kuitenkin enää vain - 7. Viikonlopun aikana oli muuten mitattu uusi pakkasennätyskin tälle talvelle. Kaamasessa pakkanen oli paukkunut - 42,7 asteen voimalla, hui!

Hilda sai treenien aluksi morrrrrrjestaa ihanaa kymmenkuista flattipoikaa. Ja treenien lopuksi Hilda "sai" juosta viilettää dami suussa treenikaverinsa kanssa. Treenikaveri hilpaisi muistidamia palauttaessaan moikkaamaan mun luokse dami suussa juoksevaa Hildaa. Eipä kaverin kauaa tarvinnut Hippulia matkaansa houkutella, kun ne jo kahdestaan painattivat damit suussa treenialuetta ympäri nii-in iloisen ja onnelisen oloisina.

Muuten Hilda käyttäytyi maltillisesti treenatessa. Dameja ohjaajalta toiselle ojenneltaessa Hilda ei pomppinut enää niiden perään. Pidin myös Hildan lähes joka harjoitteessa irti remmistä.

Kallekin oli matkassa ja sai hetken aikaa noutaa dameja. Kalle oli oikein innoissaan eikä onneksi törmäillyt eikä kompuroinut mihinkään, ja noudotkin sujuivat hyvin!