Pari viikkoa sitten kirjoittelin, että Hildalla on kohtutulehdus. Tänään Hildalla loppui kahden viikon antibioottikuuri ja varasin ajan sovittuun kontrolliultraan. Hilda on ollut koko tämän parin viikon ajan normaali puuhakas itsensä. Sillä on ollut myöskin värkki töröllään koko ajan ja verta on tullut runsaanlaisestikin. Housut on olleet siis käytössä.

Olenkin aina ollut sitä mieltä, että minulla on kieli- eikä matikkapää, joten joudun laskemaan uudestaan yhteen yksi plus yksi ja toteamaan, että Hildalla on tainnutkin olla juoksu eikä mikään kohtutulehdus. Pari viikkoa sitten eläinlääkäri totesi Hildan turvonneen värkin nähtyään, että sillä on varmaan juoksu. Koska vuoto oli kuitenkin paperiin pyyhkäistessä epäilyttävän väristä Hilda ultrattiin. Ultrassa ei näkynyt mitään hälyttävää ja verikokeesta otetut tulehdusarvotkin olivat normaalit. Varoiksi Hilda sai kuitenkin parin viikon lääkekuurin, koska ajankohdallisesti kyseessä olisi voinut olla alkava kohtutulehdus.

Tänään lääkärillä paperiin pyyhkäistessä vuoto oli normaalin väristä. Hildalle ei tehtykään sitten mitään muuta, ei edes kontrolliultraa, vaikka huolestuneena vielä erikseen kysyin, että eikö ultraa tosiaan tarvitse tehdä. Ei kuulemma tarvitse, koska vuoto on selvää juoksuvuotoa. No, hyvä näin. Hilda söi nyt sitten ilmeisesti turhaan kahden viikon antibioottikuurin, mutta better safe than sorry. ;)

Olimme parin viikon aikana itsekin jo hieman korjailleet yhteenlaskutulosta juoksun suuntaan. Olin odottanut näitä päiviä, sillä samoihin aikoihin, pari viikkoa joulukuun juoksun alkamisesta, Kalle rupesi kiinnostumaan Hildasta. Eilen parin tunnin hiihtolenkillä järven jäällä Kalle yritti nylkyttää Hildaa... taas pää puolelle!

Nyt sitten odottelemme Hildan juoksua toivottavasti viikon sisään loppuvaksi. Ja pitäkäämme peukkuja, että seuraavat juoksut eivät tule ihan heti 3 kuukauden päästä.


Ihana parin tunnin hiihtolenkki aurinkoisella järven jäällä. Koirilla ja ihmisillä oli erittäin mukavaa! Emme tavanneet yhtään muita ihmisiä ja maisemallisestikin olisimme voineet olla Kainuun korvessa. Auton ikkunasta järvelle tullessa näimme tien laidalla kököttämässä pörheän pyyn.