Laiskanpulskeaa menoa iltalenkin ja -ruoan jälkeen.

Kallea on liikutettu kevyesti ilman minkäänlaista lumihankirämmintää. Sitä ei ole myöskään hyppyytetty autoon. Tänään kuitenkin kokeilin ja kas, pomppu kulki kuin junnulta ikään. Eli tällä haavaa ei ole minkäänlaisia oireita havaittavissa selkä- tai lonkkasäryistä. Ja ainoa havaittavissa oleva oirehan on ollut tuo autoon hyppäämättömyys. Kalle on koko ajan esim. venytellyt itseään normaalisti ja nukkunut selällään kontit leviänä kohti kattoa...

Konsultoin eläinlääkäriä ja hänen mukaansa tilannetta voi seurata, koska akuuttia näkyvää oireilua ei enää ole. Suositteli kuitenkin muutaman päivän ottamaan kevyesti ja tulemaan vastaanotolle, jos oireilua vielä ilmenee.

Eläinlääkärin lisäksi soittelin hierojalle. En ole vielä löytänyt hierojaa, joka tällä seudulla tekisi kotikäyntejä, mutta paikallisessa eläinkaupassa on hierojan vastaanotto muutaman kerran kuukaudessa. Seuraava kerta, johon pääsemme mukaan on ilmeisesti tammi-helmikuun vaihteessa.

Hilda täytti tänään 11 kuukautta! Sille on persoonalliseksi tavaksi tullut raijata yleensä Kallen petiä ympäri kämppää ja käydä siihen nukkumaan. Peti saattaa löytyä milloin mistäkin huoneesta minkä Hilda on katsonut soveliaaksi paikaksi tirsoille. Tänään oli hyvä torkkua keittiössä leivinuunin lämmössä.