Olen ihan poikki... olen siirtänyt toisesta blogistani jutut (27.3. - 16.10.2007) ja nettisivuiltani päiväkirjamaiset merkinnät (25.10.2004 - 12.2.2007) tänne vuodatukseen. Tarkoitus olisi pikkuhiljaa ajaa alas erilliset nettisivut ja päivitellä vain tänne kuulumisia. Koko ilta siirrossa meni, mutta hei, mullahan on nyt aikaa! Tämä urakka onkin muhinut jo pitkään mielessäni, mutta en ole sitä vaan ehtinyt aikaisemmin tekemään.

Vanhoista kirjoituksistani bongasin, että olen maininnut meidän aloittaneen juoksuharrastuksen. Harrastus ei oikein ottanut tuulta alleen kunnolla ennenkuin nykyisessä tai kohta siis entisessä työpaikassani osallistuin juoksukouluun. Vielä juoksukoulun alkaessakin juoksuani haittasivat melkoiset jalkakivut, mutta nyt neljän kuukauden koulun jälkeen kivut ovat tiessään ja ennen vappua sujui jo 7 km juoksulenkki! Aika hienoa, en olisi ikinä uskonut.

Mielessä kytee vielä päivitellä vuosien varrelta pitämistäni metsästysreissujen päiväkirjoista otoksia tänne, mutta ans kattoo, kunhan "kiireiltäni" kerkiän. =)