Kalle vastaanottaa satelliitti lähetyksiä... Voi, voi kun nukuttaiskin, mutta päätä ei voi laskea maahan... Onneksi Kalle tottui parissa päivässä töttöröön, eikä sinkoillut enää paniikissa ympäriinsä. Nyt Kallella pidetäänkin töttöröä enää vain kun geeliä on laitettu ihottumaan.

Perjantaina (16.10.) huristelimme Turkuun viikonlopun viettoon Kalle ja Kallen lääkkeet kyydissä keikkuen. Kallen hot spot ei siis parantunut kotihoidolla vaan eläinlääkäri määräsi 7 päivän antibioottikuurin sekä Fuciderm -geeliä ihottumaan. Viikonlopun aikana, kuten kotihoidollakin, näytti aina välillä, että ihottuma paranee, mutta jossain välissä Kalle ruopaisi ihottuman taas verille eikä paranemisesta ollut tietoakaan. Nyt näyttää taas hetkellisesti hyvältä, mutta ans kattoo kuin käy.
Mainitsin samalla eläinlääkärille Kallen turkin pahasta hajusta. Kalle haisi pahalle, kun tuli meille ja joutuikin heti pesuun. Siitä lähtien sitä on pitänyt pestä n. 3 viikon välein. Eläinlääkäri tutki Kallen selkälinjaa hieman tarkemmin ja huomasikin ihossa pienehköjä rupisia plänttejä. Saatiin Kallelle erikoisshampoota, jolla olisi tarkoitus pestä koiruus tämän viikon aikana. Toivottavasti auttaa tuohon hajuhaittaan sekä ihottumaan.

Turussa riitti haravointihommaa yms. pientä puhdetta. Käytiin myös Villen kummisetää sunnuntaiaamupäivällä tervehtimässä. Ja tietysti näimme Martta-kummityttöä. 
Ei kävästy peräprutkulla Vehmaalla kalassa, eikä itseasiassa muistettu testata edes, että toimiiko prutku. Saattaapi hyvin olla, ettei toimi enää ollenkaan, sillä Kalle-papalla oli käynyt vesivahinko. Vesi oli tulvinut kellariin sillä seurauksella, että meidän prutkukin oli lillunut vedessä...
Vehmaan sijasta käytiin kalassa Ruissalossa. "Harjoiteltiin" tulevaa tyrskytaimen kilpailua varten. Ruissalossa oli vaan niin hieno ilma, että tyrskyt puuttuivat ja niin puuttuivat taimenetkin... Ehkä niitä tulee sitten siellä kilpailuissa, kun nyt jäätiin saaliitta. Toivoa soppii.


Ruissalossa Saaronniemen uloimmassa kärjessä, Kolkassa.


Kukkarokiven edustalla. En ollut aikaisemmin Kukkarokivellä käynytkään, mutta paikoille saavuttaessa ei voinut olla huomaamatta mistä mötikästä paikka on nimensä saanut.