Eilen alkoi talviloma, ja mikä olisikaan mukavampi tapa viettää lomaa kuin tehden täyden työpäivän verran keittiöremonttia... Saatiin paljon aikaiseksi. Nyt on kaikki kaapit ja tapetit poistettu, vanhat kattopanelit revitty sekä ensimmäinen kuorma jätettä viety kaatopaikalle. Iloksemme tapetit lähtivät todella hienosti irti, verrattuna olohuoneen tapetointiurakkaan. Keittiössä oli onneksi pohjamaalattu ennen tapetointia, joten tapetti irtosi hienosti. Takapakkia tulikin roimasti Villen huomattua, että liesituulettimen putki ei menekään ihan niin kuin oli tarkoitus, vaan sitä pitää siirtää, jotta uusi huuva saadaan asennettua paikoilleen. Nyt mietintämyssyt päähän, jotta keksitään keino miten sen parhaiten saisi siirrettyä?!?

Meillä on rakennustarkastajakin. Onni tarkastaa jokaisen työvaiheen. Tässä kuvaa viime viikolta, kun kaapista oli poistettu ovet, joita Onnin piti heti tulla tutkimaan. Huomatkaa myös erittäin hieno lattia, mikä paljastui vanhan parketin alta. Olemme hieman miettineet, jos pitäisimmekin tuon "uskomattoman tyylikkään" muovimaton ja palauttaisimme laminaatin takaisin kauppaan...

1384416.jpg

Keittiö on tällä hetkellä siis melkoinen hävityksen kauhistus. Kaikki tavarat on evakossa, eikä mistään tahdo löytää mitään. Ruokaa ei viitsi tuolla laittaa, vaikka hella vielä toistaiseksi löytyy. Olemme siis ulkoruokinnassa.

1384434.jpg

1384441.jpg