Terveisiä reissusta! Mutta mistä reissusta, se selviää myöhemmin... Koirat ovat olleet viikon hoidossa mummulassa. Kissa oli talonvahtina pappani ja tätini hoitamana. Kyllä sydäntä kylmäsi jättää karvaporukka hoitoon, koska kaikki olivat antibioottikuurilla, jos mistäkin syystä.

Hilda ei onneksi enää aivastele. Kalle ei ilmeisesti ole hirveästi kennelyskää oirehtinut, mutta tänään päivällä sille tuli kyllä yhtäkkiä lattialla maatessaan pitkähkö "reverse sneezing" -kohtaus. Molemmilla on vielä antibioottikuuri päällä. Kallelle oli pitänyt viikon aikana hakea lisäkuuri, koska hotspotti ei ollut parantunut. Onnin ruvet näyttävät arpeutuneen hyvin. Hieman tässä siis tutkailen ja silmäilen, että missä kunnossa kolmen kopla on, kun ei olla viikkoon nähty. Koirat olivat aivan riemusta soikeana, kun eilen yöllä haettiin ne kotiin. Yleensä niin hillitysti käyttäytyvä Kallekin oikein hyppäsi minua vasten, kun astuin ensimmäisenä mummulan ovesta sisään! Ei niillä varmasti ikävä ollut vaivannut, mutta totisesti muistivat, että ollaan samaa laumaa. ;)

Tein tänään iltapäivän hämärtyessä koirien kanssa pienen metsälenkin, jotta näkisin hieman miten reagoivat pieneen rasitukseen viikon levon jäljiltä. Koirathan innostuivat leikkimään keskenään ensimmäistä kertaa oikein toden teolla. Yleensä leikki on tyssännyt siihen, että Hilda jää maahan alistuneena ja nöyränä makaamaan, kunnes Kalle rauhoittuu. Tänään koirat kuitenkin kaahottivat pitkin pihaa peräkanaa riemukkaina. Välillä vaihdettiin takaa-ajajaa ja taas matka jatkui! Kalle öhisi Hildalle ja haukkui häntä heiluen, kun Hilda meni maahan makaamaan. Siitä Hilda innostui ja lähti kaahaamaan pitkin pihaa ja taas sitä mentiin, niin että lumi vaan pöllysi! Ai, että sitä menoa oli mukava katsella!!! Kalle oli kyllä niin innoissaan, että ei kai vaan Hilda ala jo haista hieman tytölle... olisiko meidän pikkuisesta tulossa jo aikuinen nainen, ehta narttu? ;)