Torstaina Onni aivastella pärski lähes jatkuvalla syötöllä. Tänään, perjantaina, Onni ei ole enää aivastellut kuin silloin tällöin. Mittasin siltä lämmön (39,7 astetta!). Kävimme tänään eläinlääkärillä, joka ei voinut puhelimessa uskoa, että TAAS olemme tulossa. ;)

Eläinlääkärillä Onnin lämmöksi mitattiin 39,2 astetta, ja Onni sai taas piikkinä antibioottikuurin. Johan edellinen 12 päivän antibioottipistos olikin ehtinyt olla kaksi päivää tauolla. Eläinlääkärillä oli hieman vaikeuksia saada piikkiä Onnin nahkaan, sillä Onni päätti heittäytyä hankalaksi jo kuumeen mittaus vaiheessa. Pienen painituokion päätteeksi kissa onnistuttiin kuitenkin lääkitsemään. Lisäksi Onni sai kipulääkettä tablettina tälle illalle ja huomiselle. Ruoan seassa kiputabletti katosi jo Onnin mahaan, sillä ruokahalu kissalla on onneksi tallella.

Hilda oli lääkärillä mukana, sillä se aivasti eilen ja tänään YHDEN kerran. Mittasin kotona Hildankin lämmön: 38,5 eli aivan ok. Lääkäri kuunteli Hildan keuhkot ja tutki imusolmukkeet, jotka olivat myös kunnossa. Sain varoiksi antibioottireseptin, jos viikonlopun aikana Hildan tai vaikka Kallenkin kunto muuttuu. Tällä hetkellä koiruudet tuntuvat olevan suht terveitä, mutta lepäily jatkuu edelleen.

Jokohan tämä eläinlääkärillä ramppaaminen pikkuhiljaa loppuisi tähän tältä erää, sillä ensimmäinen käynti maksoi 98 €, toinen 68 € ja tämä kolmas 78 € (sisältäen antibiootit, jota Kallelle haettiin lomamatkamme aikana lisää). Onni se ei paljon hoitokäyntiään arvostanut. Kotona se väänsi kuset kiipeilypuunsa juurelle, pissapurkkinsa viereen, ihan vaan "kostoksi". Kyllä kissat osaa olla v-mäisiä...


Hei, eiks kukaan leiki mun kaa?