Käytin Wilman tänään eläinlääkärissä, koska nivelrikon toteamisesta alkaa kohta olemaan jo vuosi. Muistan eläinlääkärin sanoneen, että uusi piikkikuuri niveliin voidaan uusia puolenvuoden - vuoden kuluessa. Wilma vielä suht vetreästi pomppaa autoon ja ikäväkyllä sänkyynkin, mutta kuuri on hyvä uusia ennenkuin muori menee taas ihan kankeaksi.

Eläinlääkäri samalla tutki Wilman muutenkin, kuunteli sydänäänet yms. Wilman toinen takimmainen nisä roikkuu n. 5 cm alempana kuin niiden kuuluisi olla ja nisän päässä tuntuu pieni kyhmy. Eläinlääkärin mukaan se saattaa olla kasvain tai sitten se on vain laajentunut maitorauhanen. Se on vuoden verran pysynyt suht samanlaisena joten lääkärin mukaan sitä edelleen vain tarkkaillaan. Wilman silmissä oli myös havaittavissa orastavaa harmaakaihin alkua, joka voi kuulemma haitata Wilman hämäränäköä, mutta muuten siitä ei tässä vaiheessa vielä ole haittaa. Lääkärin mukaan Wilma on siis kaikinpuolin noin muuten ikäisekseen terve koira, mutta etujaloissa on havaittavissa huomattavaa kireyttä mikä jo viime kesänäkin todettiin. Wilma saa siis taas neljän viikon pistoskuurin niveliin sekä lisänä 10 päivän kipulääkekuurin, joka täydentää pistoskuuria.

Wilma on ollut tänään pistoksen jälkeen vähän väsynyt. Lisäksi se oksensi autoon, kun ajelimme kotiin eläinlääkäriltä. Wilma jäikin (tottakai) kotiin lepäämään, kun ystävättären kanssa lähdin Kalle mukana puolentoista tunnin lenkille. Lenkin jälkeen uni on maistunut myös Kallelle.