Hildan ja Kallen suhde on alun ankean ja arvaamattoman räjähdysherkän ilmapiirin jälkeen ollut jo pitkään seesteinen. Nykyään Hilda saa jopa nuolla lipsutella Kallen naamaa, eikä herraa tunnu häiritsevän. Aina välillä ne myös tapaa nukkumasta vierekkäin.

Metsäretkillä Kalle antaa Hildan sännätä varastamaan löytämiään käpyjä ja tikkuja aivan nenän alta. Tätä meidän edesmennyt Wilma ei saanut Kallelle tehdä. Silloin Wilma sai tuta Kallen temperamentista.

Hilda myös varastelee välillä leluja Kallen suusta, kun Kalle makaa lattialla esim. jokin iso tyyny suussaan. Hilda varovasti nöyristellen hiipii ensin tiedustelemaan Kallen mielenlaatua. Kun tilanne havaitaan suosiolliseksi alkaa tassulla kokeilu. Hilda kuopsuttaa tassullaan tyynyä pois Kallen suusta. Kun Kalle irrottaa otteensa, nappaa Hilda varovaisesti tyynyn omaan suuhunsa ja esittelee valtaustaan tyytyväisenä. Omituista kyllä, mutta Kalle ei ole moksiskaan...

Välillä Hilda saa Kallen myös innostumaan painimaan kanssaan. Kallen paini on melko rajuotteista ärinää ja purinaa. Kuvissa tyylinäytteitä maanantaina lumen kolaus urakoinnin aikaisesta painiottelusta.

Lunta tuli vuorokaudessa sellaiset 20 cm lisää. Meillä on metsäpolun eteen aurattu parin metrin pystysuora lumipenkka, joten metsään meno on hieman haastavaa. ;)