Hilda oli Taivalkoskella näyttelyissä lauantaina 9.6.2012. Kauhean kylmä ja tuulinen keli. Hyvä koirille, mutta Villellä ja mulla oli aivan liian vähän vaatetta päällä, hrr. Matkalla näyttelyyn näimme poroja sekä mennessä että tullessa!

Hilda saavutti tavoitteen eli AVO H. Enää ei tartte mennä. Tuomari totesi ensimmäisenä, että nyt on koiran karvat jääneet jonnekin! Koskettuaan Hildaa totesi, että onpa kyllä tosi sileä turkki, mutta todella karvaton. Hildan myös todettiin näyttävän ikäistään nuoremmalta, mutta eikös sen pitäisi olla naiselle vain kehu. ;) Kyllä Hildaa hieman kehuttiinkin. Sillä oli hyvin kootut käpälät, naisellinen pää ja riittävän tumman silmät.

Täällä mökillä me olemme tehneet hulluna aitaa, aitaa ja vielä hieman lisää aitaa. Pässipojat on tulleet, eivätkä pysy sähköaitauksessa... Kaikessa kaameudessaan pässipojat ovat kuitenkin tosi ihania. Kissaan on jo tutustuttu ja koiratkin ovat kurkkineet lampaita ikkunan rakosesta. Hilda lipsauttikin pässejä kuonolle.

Koirat on saaneet viettää vapaata. Uimassa ja lenkillä on käyty. Kalle pursuaa intoa. Se on Hildastakin niin innoissaan, että niiden menoa täytyy jo hieman rajoittaa. Onneksi reuhaaminen tapahtuu vain ulkona, sisätiloissa osataan olla rauhallisesti.

Tänään tein Hildalle kani-treeniä. Kania kannetaan komeasti, mutta tuonti vielä takkuaa. Välillä sitä tuodaan ja välillä ei. Nyt olisi tarkoitus tehdä kanitreenikuuri, kunhan vain aidanrakennus- ja lammaspaimenkiireiltä ennätän! Lisää lammaspaimen juttuja täällä.