Joululahjat avattu, kinkut syöty, raketit ammuttu sekä rahaa laitettu Aasian katastrofikeräykseen. Jouluaatto vietettiin poikkeuksellisesti Turussa. Käytiin paikanpäällä julistamassa joulurauhaa. Satuitko näkemään meidät TV:ssä? =)

Vuoden vaihde oli paukkuaralle Wilmalle kovaa aikaa. Neiti ei klo 18 jälkeen suostunut enää ulos tulemaan. Vieläkin lenkkeillessä koira-parka välillä kuulostelee epäuskoisena, ettei vain alkaisi mistään rakettien rätinä ja ujellus.

Onni oli joutunut ilmeisestikin tappeluun kulmakunnan koviksen kanssa muutama viikko sitten. Poika tuli kotiin korva veressä ja etujalkaa ontuen. Karvaröykkiön alta paljastui puremajälki. Onni sai viikon antibiottikuurin, ja on nyt jo aivan kunnossa. Olisimme halunneet nähdä millaisessa kunnossa Onnin tappelupukari oli?!? Nana päätti vaihtaa kesken talven turkkinsa kevyempään versioon. Harmiksemme vanhalta rouvalta on lähtenyt kaikki alusvilla meidän lattioille. Nana näyttää nyt nii-in hoikalta ilman paksua alusvillaa.
Toivotamme koko porukka mukavaa alkanutta vuotta kaikille! Tulisipa pian oikea talvi! Ville luki tänään tekstitv:stä, että jossain päin Suomea oli löytynyt tuoreita kanttarelleja!!!