Häpeämme tunnustaa otsikon kertomaa, mutta näin se vain on. Edellisessä keittiöremonttia käsittelevässä postauksessa mainitsin, että liesituuletin oli väärä, keittiön ovessa klommo, roskis ja keittiön pöytä ja tuolit puuttuvat. Asiat ovat tämän suhteen kehittyneet siten, että liesituuletin oli oikea (!) ja on ollut asennettuna jo pitkään. Sitävastoin roskista ja uutta ovea tässä edelleen odotellaan. Myyjä kun mainitsi, että tulossa ovat, mutta unohti kertoa, että minä vuonna... Uusi keittiön pöytä ja tuolit saatiin vapuksi, juuri ne mitä aikaisemmin olimme käyneet katsomassa. Sopivat uuteen keittiöömme enemmän kuin hyvin.

Varsinainen keittiöremontti on vielä katto- ja lattialistojen osalta siis kesken. Lattialistat on vielä kaupassa (ei ole löydetty miellyttäviä), mutta kattolistat on sentään jo ostettu ja osittain laitettu. Emme kuitenkaan ole toimettomina maanneet, vaan puuhaa yksinkertaisesti on liikaa, kun "kevätkylvötkin" pukkaavat päälle. Puutarha ja puutöiden lisäksi remontoimme tässä välissä eteisen. Nyt eteisessä komeilee kaapin suojana Villen hienosti, ja helpostikin kuulemma, asentamat komeat peililiukuovet. Sen lisäksi kattopaneli on vaihdettu ja seinät sekä seinäpanelit on maalattu. Eteinen on siis uusia kattolistoja vaille valmis. Jaa, eipäs kuitenkaan vielä riennetäkään asioiden edelle. Liukuovilla suojatun kaapin sisältö pitää vielä maalata, neljän oven karmit ja ovet on maalattava sekä yhden oviaukon karmit on maalattava, puhumattakaan siitä takkahuoneen lattian laminaatoituksesta... Ei työ siis tekemällä lopu!

1561409.jpg
Uusi keittiön pöytä ja tuolit juuri saapuneina. Uusi kaunis lamppu komeilee katossa. Verhot ja verhotangot vielä puuttuvat. Verhoihin ajattelimme jotakin raikkaan turkoosia piristämään värimaailmaa. Seinälle keittiön pöydän päätyyn on mielessä ostaa kapea, pitkänomainen tummilla puukarmeilla kehystetty peili tuomaan vielä enemmän tilantuntua, ja täyttämään tyhjää seinää. Hieman vielä mietityttää, että mahtaisiko peili näyttää siinä hyvältä?