Välillä sitä tulee mietittyä yhtäläisyyksiä/eroavaisuuksia Hildan ja edesmenneen Wilman välillä. Eroavaisuuksia on onneksi kuitenkin enemmän ja suurin niistä on se, että olemme ainakin tähän mennessä saaneet Hildan pysymään melko rauhallisena. Ensimmäinen kommentti tervehdyksen jälkeen meille saapuville vieraille on, että älä huomioi pentua!!! Komento on toiminut melko hyvin ja pienehkön alkutouhottamisen jälkeen Hilda rauhoittuu omiin puuhiinsa eikä ole koko ajan kyöräämässä ja kaatelemassa vieraiden kahvikuppia... Yhtäläisyyksiä on mm. se, että Hildakin tykkää herneen paloista. Tosin Hilda on vetänyt homman hieman astetta röyhkeämmäksi. Se riipii kokonaiset palot suoraan hernemaasta eikä odota, että joku antaisi pelkät kuoret! Muistaakseni Wilma teki samaa karviaismarjoille. Saas nähdä syökö Hilda karviaiset suoraan puskista kunhan ne kypsyvät.

Alusvaatteet on tässä taloudessa seilanneet paikasta toiseen jo reilun kymmenen vuoden ajan, mutta tätä nykyä niitä löytyy myös takapihalta Hildan roudaamina. Hildalla on kumma tapa kiikuttaa myös koko leluarsenaalinsa takapihalle, saaden pihan näyttämään siltä, että siellä olisi pommi räjähtänyt. Edes edelleen jatkuvat helteet eivät paljoa Hildan touhuilua hidasta. Tänään taitaakin olla tulossa taas ennätys lämmin päivä, sillä lämpömittari näyttää jo nyt + 25 astetta!


Hilda kävi maanantaina taas Cindyn kanssa peuhaamassa. Kalle kun ei oikein Hildan kanssa innostu peuhaamaan. Tosin eilen aamulla metsäkävelyllä Kalle innostui juoksentelemaan ja kisailemaan Hildan kanssa. Sitä menoa oli ihana katsoa!