Jouluaatto vietettiin toista kertaa Turussa Villen isän ja siskon luona. Tarkoituksena oli mennä kuulemaan joulurauhan julistus paikan päälle, mutta totesimme olevamme "sokerista", kun aamupäivällä satoi reippaasti vettä. Se siitä joulumielestä! Onneksi päivemmällä vesisade muuttui lumisateeksi ja joulu valtasi mielen viimeistään siunauskappelin joulukirkossa Villen siskon ja hänen Petteri-kaverinsa kanssa. Hautausmaalle kynttilöiden viennin jälkeen olikin joulusaunan aika, jonka jälkeen jouluateria, joululaulujen epävireinen laulaminen sekä pakettien avaaminen. Joulupäivänä tultiin takaisin kotiin ja mentiin iltaa viettämään minun kotiväkeni luo. Meillä olikin toinen jouluaatto, koska porukat olivat jättäneet paketit avaamatta aattona! Ensin joulusaunaan, jouluateria ja taas pakettien avaamista. Joulukuusen alunen pursui paketteja, kaikki olivat olleet tosi kilttejä taas tänä vuonnakin! Ilta kului siskoltani saamani hauskaa peliä pelaillen, oli oikein mukavaa.
Vuosi vaihtui vauhdikkaasti kaveriporukalla. Raketteja oli ennätys määrä! Mukana muutamia huikaisevan komeita!
Uuden vuoden jälkeen kävimme taas Turussa tervehtimässä Villen isää, joka oli ollut hieman huonona.
Nana on myös sairastellut. Ikävänä kiusana on ollut ns. verikorva sekä hotspotit. Niitä on nyt parin viikon aikana hoidettu jo 150 euron edestä, eikä hoidot ole vieläkään loppuneet. Neiti parka joutuu pitämään töttöröä päässään, ettei pääse nuolemaan ihottumiaan, ja takapuolesta hännän päältä on ajeltu karvat paljaaksi. Vain makkarainen vaaleanpunainen nahka näkyy. Wilma ei pelännyt tänä vuonna uudenvuoden raketteja niin paljon kuin muutamana aikaisempana vuotena. Yleensä Wilma on pelännyt vielä n. kuukauden uuden vuoden jälkeenkin lenkkeilessä, että koska pamahtaa, mutta nyt ei onneksi tällaista pelokkuutta ollut havaittavissa.
Ville tulee huomenna miähen ikään. Juhlat juhlitaan isolla porukalla pe 20.1. Oikein hyvää syntymäpäivää 3-kymppiselle rakkaalle!