Kalle kävi tänään epilepsialääkityksen kontrolliverikokeessa. Arvot näyttivät seuraavaa:

          31.10.2011        6.3.2012            (viitearvo)
GOT         33.9              38.8                 (43)
GPT         53.6              59.4                 (89)
ALP         45.7.             75.4                 (68)
 
Kallelta otettiin ensimmäinen verikoe jo lokakuussa 2011, mutta lääkitys aloitettiin vasta joulukuun puolessa välissä 2011. Kolmessa kuukaudessa kaikki arvot ovat hieman kohonneet, erityisesti tuo viimeinen, joka on yli viitearvon.
 
ALP on kuulemma kuitenkin arvo, joka saattaa nousta lääkkeestä kuin lääkkeestä. Hälyttäväksi arvo muuttuu vasta ollessaan useita satoja, joten tässä vaiheessa vielä olemme "tyytyväisiä" varsinkin, kun kohtauksetkin ovat olleet nyt pois kaksi kuukautta.
 
Hilda oli mukana lääkärillä esittelemässä hammaskalustoaan, jotta vihdoinkin saamme lähetettyä kasvattajalle purenta/hammaslomakkeen, mikä Saksan kenneljärjestöön tulee toimittaa.
 
Koirat käyttäytyivät esimerkillisesti lääkärissä. Uutta epilepsialääkereseptiä kirjoitettaessa ja hammaslomakkeen saksankielisiä sanoja hämmästeltäessä koirat pitkästyivät ja kävivät lääkärin lattialle maate!
 
Eläinlääkärikeikan jälkeen kävimme hiihtelemässä kaupungin järven jäällä. Aurinko paistoi lämmittävästi, suksi luisti ja koirien tassujen alla hanki kantoi!