Hetki sitten kotiuduimme ampumaradalta. Ville reenaili haulikkoammuntaa ja minä samoilin Hildan kanssa metsässä puolisentoista tuntia. Ei pelätty paukkuja taaskaan yhtään. Kalle ei valitettavasti päässyt mukaan, koska ketään ei olisi voinut jättää autoon tällä kertaa odottamaan vuoroaan kuuman kelin vuoksi. Tähän mennessä kevättä lämpömittari on muutaman kerran käynyt + 15 asteessa, mutta tänään sää helli oikein todenteolla. Lämpömittari näytti varjossa + 20 astetta ja oli ensimmäinen oikein todella lämmin päivä. T-paita ja sortsikeli!

Jos Kallea tänään illalla syrjittiin, niin oli sillä sentään eilen, tiistaina, spesiaalipäivä. Kalle sai NOMEssa oikein yksityisopetusta. Kävimme Sari-kasvattajan kanssa treenaamassa hakua tulevaa koekautta silmälläpitäen. Olen siis taas järjestänyt itselleni "turhaa" stressiä ja ilmoittanut Kallen kesän alussa pariinkin kokeeseen, toivottavasti mahdumme mukaan! Eilisissä yksityistreeneissä Kallen haku meni kohtalaisen hyvin, saatiin monen monta damia talteen ilman turhia venkoiluja. Muutaman kerran Kalle meinasi jäädä kyselemään, mutta sain Sarilta hyviä vinkkejä asian karsimiseksi. Olen oikeastaan erittäin tyytyväinen Kallen eiliseen hakuun, ehkäpä paras ikinä! Suuret kiitokset Sarille treeniavusta!

Hildalla oli myös eilen mukava ilta, sillä se pääsi treenien ajaksi Sarin viisikuisen Jatta-flatin kanssa painimaan Villen valvovan silmän alle. Koiruuksien kokoero on huima, vaikka ikäeroa ei ole kuin pari kuukautta. Apua, onko meidän "vauva" jo parin kuukauden päästä niin iso neidin rontti?!? ;)


Edit: kuva lisätty 14.5. klo 8:10. Kuva on otettu Sarin kameralla Villen toimesta painivista pikkumustista.