Eilinen ilta vierähti pitkästä aikaa maanantaitreeneissä. Ville lähti mukaan Kallea ohjaamaan. Autossa Ville kuitenkin ilmoitti, että hän ei taida olla oikein koiranohjaus tuulella kuitenkaan, oli kuulemma "ärhäkkä" olo. Teimme sitten niin, että minä ohjasin molempia koiria vuorotellen.

En laittanut enää Hildalle treeneihin sidettä + sukkaa jalkaan. Hildan antura sai nimittäin sunnuntaina illalla sellaista kyytiä, kun siskoni perhe oli kyläilemässä. Perheen iskä ja Ville-kummisetä pelasivat lasten (Jamin 5 v. ja Tomi 3 v.) kanssa jalka- ja polttopalloa pihalla (terassin lämpömittari näytti + 18!). Hilda oli mukana hämmentämässä ilman sukkaa ja hyvin anturan haava kesti lasten kanssa riekkumisen.

Anturan haava kesti hyvin peltotreenitkin. Teimme pellolla ensin pitkiä markkeerauksia. Hildallekin reilua 100 m. Hienosti tyttö markkeerasi. Ainoastaan yhdessä tooosi tooosi pitkässä markkeerauksessa dami jäi löytymättä, mutta matka oli selkeästi jo liian pitkä. Hyvä kun ihmissilmälläkään enää havaitsi damin kaaren.

Kalle juoksi hakemaan ensimmäistä markkeerausta niin innolla, että lensi mukkelis makkelis damille jarruttaessaan.

Seuraavaksi teimme linjaa hieman pidempään kasvustoon. Sekä Hilda että Kalle noutivat ja palauttivat hienosti. Hilda meni upeasti linjan kahden ojan ja tien yli (ihan ensimmäinen kerta kun moista yritimme)!

Seuraavaa treenikertaa miettiessämme, joku äkkäsi, että ensi maanantainahan on vappuaatto ja silloin ollaan kännissä. ;D Joten sovimme seuraavat peltotreenit vappuaaton aatolle.

Treeneistä pois kävellessä bongasin sinivuokkoja ja tänään koirien kanssa iltalenkillä valkovuokkoja. Treenipellolla lenteli myös kiuru eli kuu kiurusta kesään!