En voi uskoa tätä, Hilda täyttää tänään 1 vuotta! Kävin läpi kasvattajalta saamaani cd:tä, jossa on 1500 kuvaa pennuista. Yritin seuloa Hildan kuvia eli Miss Pinkkiä ja löytyihän niitä. Yllä muutama kuva siis Hildan ensimmmäisten viikkojen touhuiluista Saksan maalla.

Olen Hildaan enemmän kuin tyytyväinen. En olisi paremmasta koirasta osannut edes uneksia.  Super, super ihana! Lisäksi ystävällinen, kiltti sekä nopea oppimaan. Omaa tahtoakin löytyy ja nuoruuden piikkiin laitettavaa kärsimättömyyttä.

Eilen olimme viettämässä Hildan synttäripäivän aattoa Sastamalassa Jannu veljen luona. Teimme ensin mukavan metsälenkin ihanan aurinkoisessa kelissä. Synttärisankarit jaksoivat juosta remuta ja ennen kaikkea painia sulassa sovussa.

Lounaan ja kaffettelun lomassa Hilda ja Jannu saivat omat synttärikakut, joita kärsivällisesti maltettiin odottaa ja hotkaistiin sitten parempiin suihin.

Hilda ja Jannu ovat kyllä niin saman oloisia luonteeltaan ja ulkonäöltään. Jannulla on jopa samoja tapoja kuin Hildalla. Sielläkin peti matkusti mukana huoneesta toiseen. ;) Päivä sujui siis oikein mukavasti huolimatta, että minulla oli melkoinen räkätauti päällä. Toivottavasti en tartuttanut sitä isäntäväkeen... Olimme Villen kanssa koko viikon nuhassa ja päänsäryssä. Ke - to oli pahimmat päivät. Perjantaina rupesi tuntumaan siltä, että nuha on voitettu. Lauantain kyläily verotti minua sillä seurauksella, että eilen illalla oloni paheni rankasti ja tänään on taas aivan kauhea olla. Jouduin perumaan viime tingassa osallistumiseni Kallen kanssa UMN:n nome-koulutukseen, johon olimme koirakkona mahtuneet mukaan. Siellä olisi ollut kouluttajana ruotsalainen kasvattaja ja tuomari. En pysty sanoin kuvailemaan miten kovasti harmittaa!!!


Hmm, väittäisin, että Hilda on tuo ensimmäinen...


No, tästä jo erottaa paremmin kumpi on kumpi. ;)


Synttärisankarit Hilda ja Jannu yksivuotiskakkuineen.


Kyhäämäni kakut lähikuvassa: rusinatonta maksalaatikkoa, kermaviiliä, nakkia ja koiran keksiä. Nami nami!