Sari-kasvattajan kovasti odottamani NoMe -treenit alkoivat pienoisen tauon jälkeen. Torstaina kävimme Lohjalla Kallen kanssa treenaamassa hakuja (markkeerauksia ja lähihakua) sekä dummyillä että variksilla. Oli mukava treenailla hieman isommalla porukalla (5 koiraa, joista kaksi mustaa ja kolme kultaista).
Lähihaussa Kalle löysi heti kaksi varista komeasti, mutta dummyn löytäminen tuotti tuskaa. Kalle painoi tuulispäänä hakualuetta edes takas, välillä pysähtyen nuuhkaisemaan ja sitten taas hirveällä höyryllä eteenpäin. Dummyt jäi löytymättä ja Sarin piti käydä osoittamassa, että katso, tuossa se on. Hämmästys oli suuri, kun ruohotuppaan uumenista paljastui dummy! Saimme koko porukka "kotiläksyksi" lähihakutreeniä.

Keskiviikkona kävin siskoni ja hänen kultaisen Cindyn kanssa ulkoilemassa ja treenaamassa. Kalle kävi taas aivan kuumana Cindyyn. Poikaparka on ihan umpirakastunut. Cindy oli aluksi hieman hätää kärsimässä, kun Kalle yritti kaapata etutassuillaan Cindyn karhunsyleilyyn ja Wilma rähjäsi. Saatiin tilanne sen verran rauhoittumaan, että päästiin jokirantaan kävelylle.
Kävelyn jälkeen treenailtiin hetki Kallen ja Cindyn kanssa. Olin aivan varma, että Kalle ei pysty rakkaudenpaloltaan keskittymään hakuihin yhtään, mutta hienostihan tuo toimi, vaikka ihana vaalea "keimaili" ihan lähietäisyydellä. Cindy on kyllä ihan(an) blondi noutojen suhteen. Lähtee kyllä pirteänä perään, mutta tuomisesta ei ole tietoakaan. Aloitimmekin sitten ihan pienistä askelista, dummyn suussa pitämisestä.
Treenin jälkeen pistettiin Kalle vuorostaan autoon odottelemaan ja otettiin vielä Wilma Cindyn kanssa kirmaamaan pellolle. En uskaltanut Kallea päästää irti, sillä se olisi todennäköisesti painanut päälle kuin kiimainen myskihärkä...

Wilma ja Cindy pitää hauskaa!