Maa oli yön aikana saanut paikkapaikoin ohuen valkoisen peitteen. Kai tätä ensi lumeksi voi kutsua, vaikkei sitä ihan nietoksiin asti olekaan? Talvi tekee siis vääjäämättä tuloaan. Uutisissa sanottiin, että Rukalla on jo osa rinteistä auki (luonnonlunta 15 cm)! Hmm... mahtaakohan meidän mökilläkin olla jo lunta?

Vaikka Kalle tuossa kuvassa kovin iloisena tänään aamulenkillä kirmaakin, niin tällä hetkellä koiruus ei valitettavasti ole kovin iloinen. Jouduin laittamaan Kallelle töttörön päähän, koska sillä on poskessa noin peukalonpään kokoinen hot spot -ihottuma. Yritän lääkitä sitä huomiseen asti kotikonstein, jos ei paranemisen merkkejä näy, niin sitten eläinlääkärille. On ollut niin sateisia kelejä, joten ilmeisesti Kallen turkki on jonkin lenkin päätteeksi jäänyt hieman kosteaksi, vaikka huolellisesti koiruutta olenkin yrittänyt kuivailla.
Kalle on kyllä aivan onneton tunari tuon tötterön kanssa. Törmäilee tuoleihin, pöytiin, oven karmeihin, seiniin, ja on ihan maansa myynyt sekä hieman hädissäänkin välillä. Ville kun tuli töistä kotiin, niin Kalle puski Villen syliin sohvalle!!! Yritti vissiin anoa iskältä armoa kun äiskä kiusaa... Sääliksi käy poika parkaa, mutta ei auta, koska ilman tötteröä poski raavitaan aivan verille.