Viime lauantaina pidimme järjestyksessään toiset "kaveripilkin mestaruuskilpailut". Perjantain lumipyryn jälkeen lauantaina onneksi pilkisteli aurinko. Täydellisen ihanaa kevätpilkkikeliä häiritsi vain jäällä puhaltanut navakka tuuli. Tuulesta huolimatta pari tuntia jäällä vilahti nopeasti. Varsinkin, kun puolivälissä viritimme jäälle raahaamistamme haloista makkaratulet.

Ennen kalojen punnitusta luulimme jo tietävämme voittajan, koska hän oli suureen ääneen muiden kiusaksi ilmoitellut kaikki kalat, joita tuntui tulevan oikein mukavasti. Varsinkin kun itsellä ei syönyt. Kuitenkin vain minuuttia ennen kisojen päättymistä erään kilpailijan pilkkiin nappasi särki. Se tuntui vonkaleelta, kun tähän mennessä jäälle oli noussut ennätyspientä kiiskeä ja vain yksi pieni ahven.

Luulimme siis, että "särkimies" on voittaja, mutta Ville oli ammattilaisen elkein kaikessa hiljaisuudessa nykinyt jäälle 245 g kiiskeä! Kalapussi riitti komeaan voittoon, sillä seuraavalla "älämölöä" pitäneellä miehellä oli  172 g kiiskeä. Särkimies jäi siis kolmanneksi 125 g saaliillaan ja ahvenmies neljänneksi 97 g. Minä jäin viidenneksi, ollen kuitenkin naisista paras, kröhöm, kuudella kiiskellä, joiden yhteispaino oli vaivaiset 40 g. Päihitin niukin naukin kuudennen eli siskoni, jolla oli neljä hieman isompaa kiiskeä 38 gramman edestä. Kolmella seuraavalla oli kalaa 35 g, 12 g ja 10 g. Viimeiseksi jäänyt kilpailija jäi tyystin ilman saalista, yksi nyki oli kuulemma tullut!

Palkintojen jako ja jälkipelit peurakeiton sekä saunan ryydittämänä olivat meillä. Ilta sujui oikein hauskasti ja vauhdikkaasti! ;)

 
Kalle ja Hilda olivat myös mukana jäällä hauskaa pitämässä! Hilda ei tällä kertaa syönyt yhtään kiiskeä, kantoi niitä vaan pitkin jäätä. Liekö viisastunut viime kerrasta.