Ensimmmäiset leskenlehdet bongattu 5. huhtikuuta, talitintit tekevät touhuissaan pesää koivussamme olevaan pönttöön siis kevät keikkuen tulevi! Mitäpä tässä matkanvarrella on tapahtunut? 25.-27.2. olimme kaveripariskuntamme kanssa Miljoonapilkissä ja mökkeilimme viikonlopun Lehtimäellä. Miljoonapilkkikeli oli tänä vuonna hyytävä, kova tuuli ylti luihin ja ytimiin. Siitä huolimatta päivä ja koko viikonloppu oli oikein mukava. Tällä kertaa ainut joka sai kalaa oli Päivi. Eikä mikään turha kala ollutkaan! Päivin piti sunnuntaina lähteä kotiin Keskisen kyläkaupan kautta ja käydä tuhlaamassa 200 euron lahjakortti! Sillä aikaa Ville ja minä palautimme viikonlopun pullot ja saimme ruhtinaalliset 3 euroa tuhlattavaksi. Muisti Päivi meitäkin tuliaisilla, kiitos siitä! =)

Talvilomaa vietimme 21.3.-30.3. Heti loman alkajaisiksi vuokrasimme Säkylän Pyhäjärveltä mökin viikonlopuksi. Vietimme viikonlopun pilkkien. Sää oli aurinkoinen, mutta kova tuuli piinasi jälleen. Ville sai ensimmäisenä päivänä saaliiksi paljon ahvenia ja pienen siian. Minä sain vain muutaman ahvenen. Seuraavana päivänä kala ei tahtonut syödä oikein kummallakaan. Saaliiksi tuli vain muutama ahven ja kiiski. Koirat olivat mukana jäällä juoksentelemassa. Ne saivatkin oikein kunnon liikunnallisen viikonlopun ja niillä oli tosi hauskaa! Kuten meilläkin!
Loman aikana Villellä oli myös Karkkilan firmojen välinen salibandyturnaus. Voittivat hopeaa!
Ville käväsi myös loman jälkeisenä viikonloppuna Tallinnassa casting-kilpailuissa ja toi "parim määs" -pokalin kotiin. Samaisena viikonloppuna sunnuntaina 3.4. oli Karkkilan mestaruuspilkkikisat Saarlammella. Ilma oli aivan mahtavan aurinkoinen ja lämmin. Päivä oli minulle muutenkin suosiollinen, sillä sain enemmän saalista kuin Ville ja voitin naistensarjassa kultamitalin! Kalaa tuli aika niheänlaisesti ja aivan pientä tirriä...
Mukavaa Agricolan päivää kaikille!