Kalle meinasi tänään päästä iskän kanssa varisjahtiin... Ville heräsi työkaverinsa kanssa ajatukseen, että jahti päättyisi kohta, joten Hildalle on saatava varista ja Kallelle metsästysaktiviteettia. Varisjahdista ei kuitenkaan tullut mitään. Varishan on pesinnän vuoksi jo rauhoitettu... Ville löysi kuitenkin pakastimen uumenista jannen, kuten Turussa pruukataan varista kutsua. Hilda siis saa huomenna variksen siipeä, kunhan ne ensin sulaa. Hilda on kyllä jo kasvattajallaan saanut riistakosketuksen peuran jalalla sekä sorsan ja fasaanin siivellä, mutta kiva nähdä itsekin miten se riistaan reagoi.

Onni tuli tänään sisälle ensimmäisen kerran sitten Hildan tulon. Onnille maistui ruoka ja syömisen jälkeen se livahti saunan lauteiden rauhaan nukkumaan. Taitaa kissa antaa pikkuhiljaa periksi uudelle tulokkaalle.
Kallea on totutettu Hildaan varovaisesti. Ohimennen saavat toisiiaan nuuhkia ja muutamaan otteeseen ovat olleet remmissä ja tehneet tuttavuutta. Eilen illalla Kalle näytti Hildalle hampaita... muistelisin kyllä, että lauhkeaa lauhkeampi Nanakin näytteli sujuvasti kalustoaan aluksi Wilmalle.

Ville hoiti iltasella Hildaa. Tuntui olevan oikein vauhdikkaalla riiviö tuulella. Ne menivät ulos, sisään ja taas ulos. Mennessään Ville sanoi, että hän on jo ihan helisemässä tämän pennun kanssa! Hehheh! Helisemässä se olin minäkin tänään, kun Hilda tulee aina vaan rohkeammaksi ja rohkeammaksi talossa. Tänään Hilda löysi pariin otteeseen kolot aidan ali ja lähti minulta karkuteille metsään ja meidän etupihalle. Etupihalta sain Hildan kiinni, kun se oli sotkeutunut tuijissa vielä (pimeänä kylläkin) oleviin jouluvaloverkkoihin! Eiköhän tämä elo tästä jossain vaiheessa asetu hieman rauhallisemmille urille. Ah, mutta tämähän on juuri tätä pentuarkea mistä me unelmoimme, vai? ;)


Hildan lempilelu on Kallen joululahjametso. Hilda käy ahnaasti metson kimppuun ja ravistaa sen pökerryksiin!