Vuosi vaihtui 10 vuotis juhlien merkeissä. Olemme asuneet tässä ensimmäisessä yhteisessä kodissamme jo 10 vuotta. Kyllä aika rientää... Muutimme tähän siis joulun jälkeen vuonna 1998. Muistan hyvin ensimmäisen talven. Lunta oli niin paljon, ettei enää tiennyt mihin sitä saisi kolattua. Aluksi meillä oli vaan pelkkä lapio lumitöihin, kun ajattelimme, että ei ole niin paljon tienpätkää mitä avata, että hyvin lapiolla pärjätään... Luulo osottautui vääräksi, kun piti tehdä lumitöitä aamulla että pääsi töihin ja taas illalla, että pääsi töistä kotiin. Ei mennyt kauaa kun lapio vaihtui lumikolaan! Ville joutui myös talon katolta käydä pudottelemassa lumimassan pois. Se oli urakan päätteeksi hypännyt talon katolta hankeen ja hulahtanut sinne kainaloita myöden ja melkein jäänyt jumiin. Siinä rytäkässä oli myös housut ratkenneet!
Kesällä 1999 otimme Nanalle kaverin. Haimme Joensuusta asti taloon suloisen flatin pennun. Muistan lukeneeni rotumääritelmästä, että flatit ovat koiramaailman Peter Paneja. Jos olisin silloin tiennyt mitä lause tarkoittaa, niin olisin ehkä hieman tarkemmin miettinyt haluanko tosissani kyseisen rodun! =) Wilma on virallisen nimensäkin, Chiccoxen Busy Business, mukaisesti kiireinen kuin mikä. Ei ole hetkeä etteikö Wilma olisi touhussa mukana!
Meille tulee varmaankin kohta puoleen aika hankkia uusi koira. Hieman on rotu vielä mietinnässä. Toisaalta kiinnostaisi ottaa uudelleen flatti, koska kaiken häsellyksen keskellä ne ovat erittäin fiksuja, oppivaisia, kuuliaisia, peräänantamattomia, sinnikkäitä ja oivaltavia koiria vain muutaman adjektiivin mainitakseni.

10 vuotis juhlat siis sujuivat hyvin. Täällä oli kymmenkunta kaveria juhlistamassa vuoden vaihtumista. Kaikki selvisivät rakettien ammunnasta onneksi vammoitta, vaikka pari pataa kaatui ja tulisuihkut lähtivät tien suuntaisesti päin ihmisjoukkoa!

2200798.jpg
Talvi 1999, on täällä etelässä joskus ollut lunta...

2200818.jpg
Vertailun vuoksi kuva viime talvelta...

2200805.jpg
Wilma tuli taloon kesällä -99. Taustalla vanhat puutarhakalusteet, eikä patiotakaan ole vielä rakennettu...

2200846.jpg
Kuulutuskahveilla kävivät molempien kotiväki. Tässä Ville kahvituksen lomassa isänsä kanssa tutkiskelemassa talven puuvarastoa. Ymmärrän hyvin miksi menin naimisiin Villen kanssa heinäkuussa 2000... =)

2200779.jpg
Onnellista vuotta 2009!

2200795.jpg