Reilu viikko niin meidän pikku-Hilda täyttää jo 9 kk. Eikä tuo enää edes ole mikään pieni, vaan iso rontti, korkeampi jo kuin Kalle. 

Kallella on selvästi parta harmaantunut. Saa ressukka ilmeisesti Hildasta harmaita hiuksia. Ei mikään ihme, kun Hilda selkeästi ärsyttää Kallea tunkeilemalla Kallen omaan tilaan. Kalle ei yhtään tykkää, kun Hilda yhtäkkiä lipaisee naamasta tai korvasta. Urhoollisesti tuo kuitenkin yrittää kestää kakaran metkut.

Kallen naaman lipomisen lisäksi Hilda on erikoistunut pehmolelujen tuhoamiseen. Meillä ei ole yksikään koira ollut näin innokas syömään pehmolelujen silmiä ja neniä kuin Hilda on. Melkein kaikilta pehmoilta on tuhottu näkö- ja hajuaisti, myös niiltä mitä ei saisi ottaa!

Edelleen olen erittäin tyytyväinen siitä, miten hyvin olemme saaneet malttia opetettua Hildalle. Viime viikonloppuna meillä oli muutamia kavereita istumassa iltaa, eikä meidän Wilma ollut koko 10 ikävuotensa aikana niin nätisti, kun Hilda oli koko illan. Olin niin ylpeä Hildan käyttäytymisestä! Se antoi vieraiden olla rauhassa ja jos joku erehtyi sitä rapsuttamaan, niin se ei tarkoittanut, että koira olisi jäänyt koko illaksi viereen piinaamaan. Vaan Hilda ymmärsi, että kun rapsutus loppuu, niin se loppuu.

Yhteisissä "treeneissä" Kallen kanssa Hilda on kasvattanut malttiaan. Se jaksaa nätisti istua ja odottaa omaa vuoroaan. Ei enää vinguta, joten iso hatun nosto sille! Mielenkiinnolla odotan miten Hilda käyttäyisi isommassa treeniporukassa...


Harmaista hiuksista huolimatta parivaljakko on tavattu näinkin läheisissä tunnelmissa nukkumasta. Ja pehmolelu vielä sulassa sovussa välissä!