Hyvää ystävänpäivää - Happy Valentine's Day

Ville lähti Kallen ohjaajaksi maanantaitreeneihin, joten osallistuin Hildan kanssa Kallen eli "aikuisten" ryhmään. Olen Hildan kanssa treenannut NOMEa porukassa viimeksi varmaankin elokuussa... Koiran namien lisäksi mulla oli toisessa taskussa Marianne-karkkeja, joita Hilda tarjosi treenikavereiden ohjaajille synttäripäivänsä kunniaksi.

Ekassa muistidamin haussa Hilda juoksi linjaa hienosti toisen koirakon ohi damille, mutta kaarsi dami suussa vieressä olevalle toiselle linjalle ja vaihtoi damin. Hilda etsi toiselta linjalta Villen sinne laittaman damin! No, sohlasi sitä muutkin. Toinen koiruus teki saman tempun kuin Hilda, mutta ahmaisi viereiseltä linjalta kaksi damia suuhunsa!

Treeneissä tehtiin myös "urbaania hakua" eli veimme koko joukon dameja treenialueen takapihalle lumipenkkaan ja roska- yms. laatikoiden kupeeseen. Koirat istuivat sen aikaa paikallaan eli näkivät, että lähdimme viemään dameja, mutta eivät nähneet mihin niitä laitettiin. Oli hienoa katsoa, kun seitsemän koiraa istua napottivat paikallaan nätisti odottamassa. Vain kahden koiran ote herpaantui ja  ne lähtivät hilaantumaan kohti emäntää/isäntää. Hildan paikallaoloon olen kyllä erittäin tyytyväinen. Se istua napottaa paikallaan vaikka maailman tappiin. :)

Koirat hakivat dameja vuorotellen. Hildan haut sujuivat hyvin. Kallekin haki tosi hienosti monta damia.

Kun dameja oli enää muutama jäljellä Kalle haki sinnikkäästi ilman kyselyjä, mutta tutkiskeli lähinnä paikkoja joissa oli jo käyty. Kalle tuli tyhjänä takaisin, ja sitten oli seuraavan koiran vuoro hakea. Kalle tuli pari kertaa tyhjänä takaisin, mutta kun dameja oli enää hakualueella kaksi jäljellä Kalle irtaantui vanhoista paikoista ja löysi jäljellä olevista toisen. Ilo oli ylimmillään, kun Kalle ilmestyi lumivallin takaa dami suussa. Tähän oli hyvä lopettaa onnistuneet ja meidän koko porukan mielestä erittäin mukavat treenit!