1250065266_img-d41d8cd98f00b204e9800998e
Suvi (10 v, Kallen emä), Soma (2 v) ja Mette (7 v).

Viime yö meni Lohjalla ylläolevassa kuvassa komeilevien koiruuksien sitterinä. Lisäksi porukkaan kuului vielä kuusivarpainen, suloinen Elli-kissa. Kyllä koirien hoitaminen on helppoa. Iltapäivän nautein ihanasta auringonpaisteesta ja luin lehtiä takapihalla koirien puuhatessa omiaan aidatulla pihamaalla. Tosin ainut joka jaksoi siinä helteessä puuhata oli Soma, muut kaksi nukkua rötköttivät jaloissani. Välillä Suvi innostui esittelemään minulle palloa ja Mette jaksoi pusutella. Metestä muistui kovasti meidän Wilma mieleen... 
Iltasella kun lämpötila oli laskenut alle kahdenkymmenen asteen lähdin koiruuksien kanssa metsään noin tunniksi samoilemaan.

Tänään on satanut lähes koko päivän. Aamusella piti sen verran poutaa, että ehdin kuivin vaattein tehdä koiruuksien kanssa puolen tunnin aamulenkin metsässä. Ajoitus oli melko täpärä, sillä kun tulimme takaisin alkoi taas sataa kaatamalla.

Kalle haisteli minut kiireestä kantapäähän kun tulin kotiin, ja varmaan huomasi, että olen ollut äippä-mammaa tapaamassa. =)
Tänään iltapäivällä lähdemme Jasmin-kummitytölle lupaamallemme 3-vuotis synttärireissulle Sealifeen ja Linnanmäelle. Jei, mikä vesikeli!