Jasmin (2 v 10 kk) tuli ensimmäistä kertaa meille kylään sitten kun Kalle on tullut meille. Mites siitä niin monta viikkoa onkin päässyt hurahtamaan, että kummityttö ei ole käynyt?! Nyt teki varmasti hyvää Jasminille, että sai jakamatonta huomiota kummivanhemmiltaan, sillä tiistaina mummun nimppareilla Jasmin sai aikamoisen kohtauksen, kun otin pikkuveikan syliin. Olin kysynyt Jasminilta moneen kertaan pelaisiko se muistipeliä tai leikkeisi jotain, mutta ei täti kelvannut, isi oli vaan hyvä. Jasminista on pikkuveljen syntymän myötä tullut kuulemma ihan isin tyttö. Mutta siitä vasta itku ja hammasten kiristys tosiaan syntyi, kun otinkin vauvan syliin. Voi voi, on Jasminilla totuttelemista, että silmäteriä onkin nyt kaksi.

Hyvin pärjättiin Kallen, Wilman ja Jasminin kanssa. Jasmin tuntui kovasti tykkäävän Kallesta, koska Kalle oli niin rauhallinen verrattuna meidän Wilmaan, joka tilaisuuden tullen joka käänteessä käy heti lipaisemassa lapsen kasvot. Jasmin sanoikin ensin, että ei tule meille kun Wilma nuolee...

Jasminin lähdettyä illalla isin kanssa vielä pesettämään autoa me kävästiin koirien kanssa metsässä tunnin lenkillä lumihangessa rämpimässä. Ehdittiin hienosti kotiin ennen pimeää, vaikka kello oli jo 20.30, kun tultiin. Ihanasti illat valostuneet ja hieman kevättä alkaa olemaan ilmassa. Kevään merkkejäkin ollaan jo jonkin verran nähty mm. töyhtöhyyppiä sekä telkkiä. Toissailtana koirien kanssa lenkkeillessä nähtiin myös lumikko, vaikka se nyt ei liity siis kevääseen mitenkään. Kalle pääsi silloin myös pöllyttämään kauriita, ja katosi toviksi niiden matkaan. Luulinkin jo, että nyt sille riitti ja se otti lopullisesti meiltä ritolat kuukauden vierailun jälkeen... Tuli kuitenkin pienen huutelun jälkeen takaisin kieli suusta ulos lerppuen.


Jasmin halusi, että Kalle tulee leikkimökkiin ja ovi laitetaan kiinni, ettei Wilma pääse. Sisällä myöskin Kalle kelpasi pikkumakkariin leikkikaveriksi, mutta Wilma ei saanut tulla.


Käytiin Jasminin kanssa taas myös jokirannassa syöttämässä sorsia. Jasminilla on perin omalaatuinen tyyli "hymyillä" kameralle. =)