Kallen kasvattajan järjestämien yhteistreenien joulutauko on päättynyt, ja olimmekin maanantaina heti innokkaina mukana treenaamassa. Jotkut harjoitteet menivät yllättävänkin hyvin, mutta jotkut tuottivat enemmän ja vähemmän päänvaivaa. Sivulleohjaamisessa Kalle häiriintyi ns. häiriödamista niin, että ei meinannut ymmärtää lähteä sivulle ollenkaan, vaan takana oleva dami olisi pitänyt saada hakea. Onneksi Kalle kuitenkin uskoi epätoivoista pillitystäni, siis ei, en ruvennut itkemään vaan puhalsin pilliin pysäytysäänen "PIIIIIIIIIIIIIIIIP!"... =) Muutaman kerran takkuamisen jälkeen saimme kuin saimmekin damin sivulta haettua.

Treenasimme mm. hieman vaativampaakin eli neljä koiraa istuivat rivissä vierekkäin. Sari-kasvattaja heitti sivuille markkeeraukset ja eteen oli motivoitu ohjaus. Vuorotellen kukin koira haki joko markkeerauksen tai ohjauksen, väärälle damille ei saanut singota. Kaikenkaikkiaan mukavat reilu tunnin treenit!

Eilen ja tänään kävimme Villen avustuksella treenaamassa itsekseen häiriödameilua. Ja niinhän siinä kävi, että kotioloissa homma sujuu. Häiriödami ei kiinnostanut tuon taivaallista ja pilliinkin pydähdyttiin loistavasti. Saapa nähdä ensi maanantain yhteistreeneissä miten jälleen haparoimme tämän asian kanssa ja voimme todeta klassisesti, että "ei meille ole ikinä käynyt näin... (ja taas kävi)".