1241627034_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Vietimme erittäin mukavan viikonlopun Turussa syyskuun lopussa. Kävimme lauantaina Helin ja Petterin kanssa ampumaradalla ampumassa 22-kaliberisella sekä 9-millisellä. Petteri taisi olla meistä ainut, joka oli ampunut enemmänkin käsiaseilla. Ville oli joskus kokeillut kakskakkosta sekä ysimillistä. Ja minä olin joskus ampunut glockilla kympin.

Ensimmäinen kierros otettiin "kisana"; voittajan tuli tarjota kahvit. Kuinka ollakkaan minä osoittauduin melkoisen hyväksi ampujaksi, ja voitin ensimmäisen kierroksen! Osuin jopa kahdeksikkoon. Myöhemmin ammuin vielä kympin ja kaksi kertaa ysin; yhteistulos oli 42. Se oli pitkään paras tulos, mutta miesten piti räiskiä niin monta kertaa, että pääsivät ohitseni tulokseen 45... Ysimillisellä olikin hieman hankalampi ampua, ja käsikin oli jo väsynyt. Ammuin vain kerran ja osuin parhaimmillani vain seiskaan. Oli kyllä sen verran mukavaa, että voisi joskus ottaa uudestaan! Kiitokset Helille ja Petterille kivasta päivästä saunoineen!

Sunnuntaina kävimme Vehmaalla soutelemassa ja kalastelemassa. Sain muutaman pulikkahauen, jotka Villellä oli kiire päästää mereen takaisin... Toinen kyllä olikin tosi pieni, hyvä kun haueksi tunnisti! Laitoimme samalla veneen talviteloille. Tuskin tässä enää tulee soutelemaan lähdettyä, vaan eihän sitä koskaan tiedä miten kauan kelit pysyvät suotuisina.